2777
2789
عنوان

هر روز شکنجه مون می‌کنه

353 بازدید | 14 پست

پدرم وسواس داره و نیم ساعت ابو باز می‌کنه ده بار تو صورتش آب میزنه پنجاه بار دستاشو میسابه حمومش حدود شش هفت ساعت طول می‌کشه وقتی راه می‌ره پاهاشو با وسواس رو زمین می‌زاره کم میمونه تو خیابون بزننش غذا خوردنش سه ساعت طول می‌کشه اگه نتونه رو فروشی رو مرتب کنه روزش شب نمیشه باید استکان رو از یه جای میز جابجا کنه سفره لکه داشته باشه عین بچه ها لج می‌کنه تا تمیز بشه حرف زدنش همه رو آزار میده من موندم چرا مامانمم همون اوایل نبردش روانشناس یا مامانش چرا درمانش نکرد و براش زن گرفت 😔خیلی سخته با همچین آدمی بودن خیلی خیلی خیلی .... اگه براتون بگم چقدر خجالت کشیدم از دستش پیش بقیه ... هرجایی بریم هیچکس دلش نمی‌خواد این حرف بزنه وقتی می‌خوایم بریم جایی باید منتظر باشیم یکی دوساعت بتونه حاضر بشه هزار بار یه حرفو میزنه رو اعصاب تک تک ماها تاثیر گزاشته.. هیچوقت هم دلش میخواست درمان بشه و خودشو یه آدم سالم نرمال میدونستت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه این افراد اعتقادی ندارن که نیاز به درمان دارن.وگرنه دارو درمانی خیلی جواب میده.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

مگه بچه بوده که مادرت ببره پیش روانشناس؟

شما میتونی؟ نه . اونم مثل شما

این اشخاص خودشون باید بخوان درمان بشن. به زور که نمیشه

ولی شما هم میتونی خودت بری مشاوره ببینی از چه راهی میتونی به این قضیه کمک کنی

الان درمان وسواس اومده ببریدش پیش روانشناسی که این درمان رو بلده تو سه چهار جلسه درمان میشن

یبار یکی از روانشناس ها گفت اون چطور ازدواج کرده اصلا باید بستری میشد تو تیمارستان 😔 گفت شمارو هم دیوونه می‌کنه اگه نره تیمارستان 

آدم باید تمیز باشه ولی دراین حد دیه اسمش بیماریه 😐

خب اگه تمیزه چرا مامانم با دعوا میفرستتش حموم تا یک ماه حموم نمیره و از صدمتری بوی بد بدنش اذیتمون می‌کنه 

یبار یکی از روانشناس ها گفت اون چطور ازدواج کرده اصلا باید بستری میشد تو تیمارستان 😔 گفت شمارو هم د ...

خب میگم که روانشناسی که دوره وسواس فکری عملی دیده ببرید من شاهد درمان چند نفر بودم این درمان جدید اومده برو بگرد تو شهرتون پیدا کن

مگه بچه بوده که مادرت ببره پیش روانشناس؟شما میتونی؟ نه . اونم مثل شمااین اشخاص خودشون باید بخوان درم ...

من گفتم گفت اون بستری نشه شما رو دیوونه می‌کنه اصلا صلاحیت اینو نداره افرادی کنارش زندگی کنن