2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره من

طوری که تلفن حرف میزدم مامانم دعوام میکرد چیه همش میگی مرسی مرسی قشنگ صحبت کن

بعد دانشگاه رفتم و ازدواج کردم خیلییی بهتر شدم جون شوهرم به شدت روابط اجتماعیش بالاست و همش تو رفت و امد بودیم با همکاراش و جلسات و هماسش و...  مجبور شدم ببرمش بالا و الان خیلییی بهترم 

بله من.ازدواح کردم هفتاد درصد شدم

سلام قبل از ازدواج بیشتر ترستتانون بخاطر چی بود دلیلی داشت نمیتؤنستید بهش غلبه کنید اون موقع ویاعث ارتباط گرفتن با سایر افراد رو گرفته بود  ؟

چه آموزش هایی

بخاطر کارم بهم یاد دادن چطور با اطرافیانم ارتباط سالمی برقرار کنم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

من کلا به خاطر اظطراب اجتماعی و یه مقدار که زبونم میگیره و لکنت میگیرم نمیتونم درست ارتباط برقرار کنم ازدواج کردم اما زیاد با کسی رابطه ندارن شوهرم 

البته خودم خیلی رو خودم کار کردم یکم بهتر شدماااا از ده درصد مثلا به چهل درصد رسیدم اما هنوز خیلی جا دارم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شما قبل اینکه روابط اجتماعیتون خوب بشه ترسی وجودتون بود که باعث میشد که نتوانید ارتباط بگیرید

منم همین طوریم 

حتی دانشجو معلمم و قراره معلم شم

اصلا خیلی سادم 

نمی‌دونم حرف بزنم تندتند حرف میزنم 

یه حرف و باید چند بار تکرار کنم

خیلی بدم میاد از خودم 

شما قبل اینکه روابط اجتماعیتون خوب بشه ترسی وجودتون بود که باعث میشد که نتوانید ارتباط بگیرید

استرس داشتم ولی رفتم تو اجتماع ببین وقتی میخوای حرفیو بزنی تو جمع قدم اول اینه سرتو بالا بگیری و باجسارت تمام حرفتو بزنی حتی اگه حرفت بد باشه

من کلا به خاطر اظطراب اجتماعی و یه مقدار که زبونم میگیره و لکنت میگیرم نمیتونم درست ارتباط برقرار کن ...

من وقتی کسی مثلا یه حرفی شروع می‌کنه نمیتونم ادامشو بدم پاسخگوی در جواب پیدا نمیکنم 

برخی مواقع هم در بعضی موضوعات یا دور همی ها پاسخی برای سوال دارم ولی یک ترسی نمی‌ذاره اون موضوع رو بیان کنم