2777
2789
عنوان

بنظرتون چقد خانواده شوهر تو زندگی تاثیر دارن😓

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 49 پست
اسی بیشتر کاربرا اصلا نفهمیدن یا خودشونو زدن به اون راه که تو چی میگی ولی لدون نامزدت پیش تو خود واق ...

اخه میدونی نامزدم با من هم مسیره مثل رفیقیم باهم پا به پای من تو شرایط مختلف هست و خودشو معترض نشون میده

نمیدونم چرا به خواهرش هیچی نمیگه منم دیشب بهش گفتم بهم گفت خودش پدر مادر داره

چیکار کنم بنظرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنم عقد نیستین نامزدت هنوز خرش از پل رد نسده و خود واقعیش نیست ، کاری به درستو غلط بودنش ندارم ول ...

عقد موقتیم فعلا ولی همسرم غیرمستقیم میگفت میخواد خواهرشو شوهر بده به شوخی و... ولی بیشتر مادرشوهرم پنهان میکرد

و اینکه احساس میکنم شوهرم خجالت میکشید که نگفت حتی دیشبم که بهش گفتم هیچ حرفی برای گفتن نداشت انگار که خجالت زده شده بود چون میدونه تو خانواده ما کاملا غیرعادیه

خیلی باید دقت کنی که شوهرت ادای مقیدا رو پیش تو در میاره یا واقعا مقیده

این مخفی کاریای اول و بی بندوباریشون طبیعی نیس

اگر واقعا مقیدی رو شوهرت خیلی دقت کن و تصمیم بگیر، شوهرت اگر یذره مدله اونا باشه اذیت میشی و بچه هات هم اذیت میشن

عقد موقتیم فعلا ولی همسرم غیرمستقیم میگفت میخواد خواهرشو شوهر بده به شوخی و... ولی بیشتر مادرشوهرم پ ...

اگه با خواهرت در مورد دوست پسرش حرف میزدن مطمئن باش اخلاق اصلیش اونه و داره نقش بازی میکنه و اینکه به محض اینکه امضای عقد رو بزنی خود واقعیش رو می بینی ، خواهرانه میگم نامزدی برای همین شناختهاست نه اینکه اسم شوهر به کار ببری یا بگی عقد موقتیم ، عقد اونه که تو محضر صد جا رو باید انضا بزنی الان فقط باید حواستو جمع کنی و درگیر احساس نشی و هیچ کس تو محیط کار خودش نیست به خصوص پسرا وقتی بخوان نظر کسی رو جلب کنن