2777
2789

من ۸ تا ۹ سال پیش ازدواج کردم الان برادرشوعر گوچیکم نامزد کرده 

مناسبت ها یا خرید که میرن مادرم پیگیره متوجه ک میشه میگه ببین خوب بلدن الان برن این مناسبت و این مناسبت برن برا تو بلد نبودن 

واقعا خانواده همسرم فرق گذاشتن اما من پیش خودم دارم هضم میکنم مقایسه نمیکنم که کمتر اذیت بشم و برام مهم نباشه اما مادرم بیشتر بهم یاداوری میکنه و بولدش میکنه برام

هرچی میگم به من چ متوجه نمیشه دیروز بهش میگفتم من که بچه بودم تو ک مادر بودی باید میگفتی بیان و... ک نگفتی

گفت ن باید خودشون میومدن

منم گفتم خب تو در خواست نکردی تو حداقل اشاره میکردی دیدم گفت ن 

همش میخاد سرکوفت بزنه درصورتی ک مادرم اخلاق درستی نداره اگر هم میومدن میگفت میاد دردسر میزارن سرم و.... چی بگم بهش واقعا خستم کرده

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
چرا آمار اوناروبه مادرت میدی خب؟

میفهمن چون هم شهر کوچیکه هم فامیلن

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیتونی کاریش کنی اهمیت نده فقط. 

یا سعی کن از جزئیات زیاد با خبر نشه. 

اگرم شد بگو برام‌مهم نیست. بگو خدا رو شکر اینقد زندگیم خوب هست که اصلا به این چیزا فکر نمیکنم. چند بار بگو دیگه نمیگه. اینکه براش دلیل تراشی کنی یعنی داری الکی توجیه میکنید باز مادرت بیشتر ادامه میده

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

اولین کارت این باشه خانواده شوهر حرفی اونور نزنی هرچی پرسید بگو نمیدونم ندیدم چی دادن 

دوم اینکه ادما و شرایطشون مختلفه اصلا قابل مقایسه نیست

سوم این دادخ حس حسادتو برانگیخته میکنه از حالا مقایسه رو خودت کنار بزاری راحتتری

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
نمیتونی کاریش کنی اهمیت نده فقط. یا سعی کن از جزئیات زیاد با خبر نشه. اگرم شد بگو برام‌مهم نیست. بگو ...

خیلی رو اعصابه استاد گند زدن به زندگی منه ۱ درصد هم براش مهم نیست ک من حالم بد میسه

حق داره ولی خب واسه آرامش خودتم شده نباید یادآوری بشه

مثل خانواده شوهرمن

مادرشوهرم سر عروسی سرویس بدل انداخت گردنم واسه اینکه آبروش حفظ بشه .منم گفتم عیب نداره .ندارن بندگان خدا

حالا واسه جاری که هنوز نیومده طلا رو طلا میخره 

اهمیت نده اولا درضمن حتما برادرشوهرت خرج میکنه میخواستی شماهم از همسرت بخوای.. دیگه ناراحتی نداره.

من برام مهم نیست ولی پدرشوعرم الان خرجش را میده اونموقع همسرم خرج میکرد 

فرق میزارن اما نمیهام بعش فکر کنم

تو هم از مادر جاری تعریف کن بگو مادر جاری چه زن با سیاستی است

گفتم گفت ن اون بی عرضه است و.... واقعا مادر خوبی داره چ سفره ای میندازه با احترام برخورد میکنه آرومه به مادرشوهرم اینا هم میگه نمیخاد زیاد خرج کنید اما مادرم میگه ن الکی میگه از سیاستشه و...