2777
2789

من یدونه النگوی قدیمی دارم که خسته شدم ازش دوس دارم بفروشم و 4،5 تومن روش بذارم یدونه جدید بگیرم ولی ضرر میکنم،بنظرتون اینکارو انجام بدم یا یه تیکه طلا ریز بگیرم و النگو رو نگه دارم، شما بودین چکار میکردین 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

النگو رو نگه‌دار یه تیکه طلای سبک بگیر

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عوضش کنچون همیشه دستته و باید دوستش داشته باشی۵ تومن برای شادیت خرج میشهدنیا که فقط پس انداز نیست

آره ولش کن جهنم ضرر 😂دنبال همچین کامنتی بودم ممنونم 😘😂

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
چون خیلی وقت پیش گرفتی صد در صد تو سودی بهتره ی دونه کم اجرت یا با اجرت خیلی پایین بخری

دستبند کارتیر خیلی دوس دارم بنظرت اجرت اونا کمه یا زیاد؟ 

اگر واقعااا دوسش نداری عوضش کن به ضرر فکر نکن ...اگر دوسش داری یه تیکه دیگه بگیر

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

النگو اجرت پایین خیلی زیاده.مخصوصا جاهایی که خودشون تولیدی طلا هستن.نهایت هشت درصد اجرت النگو هست که ...

اینجا تولیدی ندارن هیچکدوم شون، من دستبند کارتیر خیلی دوس دارم بنظر شما اجرت ش کمه یا زیاد؟ 

اگر واقعااا دوسش نداری عوضش کن به ضرر فکر نکن ...اگر دوسش داری یه تیکه دیگه بگیر

نه فقط دنبال اینم عوضش کنم بالای ده ساله که دارمش

نه فقط دنبال اینم عوضش کنم بالای ده ساله که دارمش

پس حتما این کار رو بکن چون اول مهم خودتی

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

آره ولش کن جهنم ضرر 😂دنبال همچین کامنتی بودم ممنونم 😘😂

مبارکت باشه

درسته به قولی ضرر مالی داره ولی من هم هر از گاهی از این هرج های بدون برنامه برای روحم میکنم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
فروختن طلا ضرره فکر کن ۴/۵ بدی طلا با وزن کمتر النگو خودت بهت بدن ناراحت نمیشی به عنوان سرمایه‌گذاری ...

آره ولی النگوم بالای ده ساله که دارمش خیلی قدیمی و تکراری شده دیگه