2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 70 پست

کاری به خیانت مرد ندارم . نمیگم درسته . درست و غلط اینم ک اسلام صیغه رو برا مرد حلال دونسته ندارم .. ولی خیانت زن ... علنا یعنی هرزگی ! خب نمیخواد بره طلاق بگیره چرا اسم خودشو خراب کنه . دیگم بعدشم هیشکی نمیگیردش . یه مثال بارز !! خیلیا هستن پدرشون دوتا زن داره . شتید با اکراه ! ولی میگن و بقیه هم دید بدی ندارن . حالا فک کن برعکس باشه !!! میتونی بگی مادرم دوتا شوهر داره ؟!!! اصلا میتونی بگی؟! روت میشه؟!! 

اره جدا نشدن بخاطر بچه هاشون

بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری به خیانت مرد ندارم . نمیگم درسته . درست و غلط اینم ک اسلام صیغه رو برا مرد حلال دونسته ندارم .. ...

شاید امکان طلاق نداره 

خانواده حمایتش نکنن 

فقط برا اینکه ک بگه منم تونستم خیانت کنه 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود 

آره یه خانمی بود خیلی ام به ظاهرش می رسیدیک جوری ام همسرم همسرم می گفت براش گریه می کرد به خاطره دلتنگی فک نمی کردم این جوری کثیف باشه خیانتشو فهمیدم دوستم بود ازروزی که فهمیدم دیگه گذاشتمش کنار همش می ترسید من لوش بدم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

کمبود محبت و توجه خیلی دیدم

اینها بهانه و توجیح برای عمل زشت و کثیف خیانت... مشکل داری محبت نمیبینی راحت جدا شو برو با هرکی خواستی ازدواج کن یا دوست شو... اما بحث زندگی متاهلی و تعهد این چیزاررو نمی گنجه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اینها بهانه و توجیح برای عمل زشت و کثیف خیانت... مشکل داری محبت نمیبینی راحت جدا شو برو با هرکی خواس ...

کسی ک دنبال بهانه باشه این همه سال تحمل نمیکرد ی دفعه این تصمیمو‌بگیره 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود 
کمبود محبت و توجه خیلی دیدم

محبت می خوایی توجه می خوای محبت وتوجه نداری جداشو تادلت می خوادبعدش برو محبت ببین

اگه این کاروبکنی به اول به شخصیت خودت توهین می کنی بعد به شوهرت مرگ بهترازخیانته

شاید امکان طلاق نداره خانواده حمایتش نکنن فقط برا اینکه ک بگه منم تونستم خیانت کنه

یعنی اگر اینکار را بکنه دیگه میشه مرکز توجه!!!

آدم باید کاری بکنه که به هدفش نزدیک بشه نه اینکه تازه کار خرابتر بشه

شاید یکمی مقابله به مثل بهتر جواب بده

خب میتونه تحمل نکنه و ذات و انسانیتشو بااین کار به گند نکشه. و تصمیم جدی و بهتری واسه زندگیش بگیره... بنظرم تنها راهش جدایی حتی اگر نون شب نباشه اما پاک بمونی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻