2777
2789
عنوان

شوهرم الان برا اولین بار بهم گفت حروم زاده

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرشوهرت پارانوئیده باید بره درمان کنه البته فکر کنم درمانی هم‌نداره فقط بیماریش کنترل میشه اینجور ک ...

ازش متنفرم مردک روانی 

با اینک عاشق شوهرمم اما اگ میدونستم همچنین خانواده چرتی داره رد میدادم

شما واکنشت بیش از حده . ارتباطی به شما نداره . مقصری، وقتی به پدرش، هر چند پدری بد ، همچین فوحشی داد ...

اگه ارتباطی به من نداره غلط میکنن مارو قاتی میکنن منم از اولش گفتم ارتباط نداره 

مادر شوهرم قهر میکرد میومد خونه ما

دوبارم اینجا دعوا کردن

ن من گفتن غلط کرد پدرت شوهرم بعدش رفت نیووومد تا یکم پیش با حال داغون اومد

باید درمان شه من خودم وسواسی بودم میدونم چقدر سخته اینجور بیماریا دست خود ادم نیس طرف هم خودش اذیت میشه هم اطرافیانش 

ساعت ده رفت بیرون دیگه نیومد تا ساعت۶ وقتی اومد چشاش قرمز بود و بدنش یکم کبود فکر‌کنم توی سرما موند ...

آفرین همینجوری پیش برو تا زندگیتو به گند بکشی 

فکر کردی چقدر دیگه تحمل میکنه این اخلاق و رفتارتو؟ 

تو دلت واسه مادرشوهرت میسوزه ولی بدون وضعیت شوهرت از مادرش بدتره هر دو تو خونه شون ارامش ندارن با وجود تو و پدرشوهرت 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

آفرین همینجوری پیش برو تا زندگیتو به گند بکشی فکر کردی چقدر دیگه تحمل میکنه این اخلاق و رفتارتو؟ تو ...

چندماه کلا کنار کشیدم بزور میرم خونشون انقد مادر شوهرم زنگ میزنه تا میریم 

هر وقتممم میریم نحسی وجودشون میاد توی زندگیم

نه شوهرم خیلی پسر خوبیه الان ک بهم این حرف زد داشت از عصبانیت میلرزید

هرچی باشه باباشه.از کلمات بهتری استفاده کن

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

چندماه کلا کنار کشیدم بزور میرم خونشون انقد مادر شوهرم زنگ میزنه تا میریم هر وقتممم میریم نحسی وجودش ...

هنر اینه که تو شرایط قرار بگیری و درست رفتار کنی 

نه که کلا قطع رابطه کنی

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨