2777
2789
عنوان

شوهرم الان برا اولین بار بهم گفت حروم زاده

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 44 پست
مریض شکاک روانیه

سراین چیزاباشوهرت بحث نکن سعی کن قانعشون کنی ببرنش دکتراین آدم خطرناکه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا من نفهمیدم چی شد

پدر شوهرم شنود گذاشته به مادر شوهرم شک داره مرتبکه مریض 

خونشون بودیم شوهرم ب شوخی گفت شاید توی خونه ماهم گذاشته باشه گفتم غلط کرد خونه رو اتیش میزنم 

خیلی عصبیمممم از خودم 

همسرم رفت و نیومد تا الان با چشمای قرمز و ناراحت عصبی بهمم گفت حرومزاده 

حس میکنم چون چندبار بهش هی یاد آوری میکردم پدرش روانیه اینجوذی شد

سراین چیزاباشوهرت بحث نکن سعی کن قانعشون کنی ببرنش دکتراین آدم خطرناکه

در وصف کلمه ها نمیگنجه توضیح بدم چه ادم زرنگ مارموزیه 

حتی ی قرص سردرد از دست کسی نمیخوره که مبادا قرص خورش کنن

در وصف کلمه ها نمیگنجه توضیح بدم چه ادم زرنگ مارموزیه حتی ی قرص سردرد از دست کسی نمیخوره که مبادا قر ...

خداصبرمادرشوهرت بده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
پدر شوهرم شنود گذاشته به مادر شوهرم شک داره مرتبکه مریض خونشون بودیم شوهرم ب شوخی گفت شاید توی خونه ...

اهان 

خب خوب گفتی تو 

ب جا بود این فوشی ک دادی واقعاً غلط می‌کنه این کار رو بکنه حالا خونه خودش هرکار میخاد بکنه حق نداره خونه شما این کارو بکنه 

من گفتم پدرت غلط کرد خیلی اشتباه کردم

بله اشتباه کردی اروم که شدین بگو که خیلی ازخودت ناراحتی‌و معذرت خواهی کن وحتما درارامش بهش بگو برو فرهنگ‌لغت ومعنی حروم‌زاده رو بخون یه جورایی شرمندش کن 

اول صبحه شنبه ساعت۶ هنوز آفتاب نزده کی وقت کردید دعوا کنیداین وقت صبح کجا رفت اصلا تو این سرما

ساعت ده رفت بیرون 

دیگه نیومد تا ساعت۶ 

وقتی اومد چشاش قرمز بود و بدنش یکم کبود فکر‌کنم توی سرما موند 

مطمنم برای این نبود ک بهش گفتم بابات غلط کرد😪🥲برا این که چندین بار هی بهش یاد آوری میکنم بابات برا من ارزشی نداره مثل همین دیشب که بهش گفتم غلط کرد قبلا هم بهش گفتم بابات روانی