2777
2789

بعضیا میگن داروهاتو قطع کنی دوباره برمیگرده 

حالا اگه دوره درمانو تا اخر ادامه بدم خوب میشم؟؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

چه مشکلی دارید 

من تنبلی تخمدان دارم هورمون هام بهم ریختس ولی داروی هورپونی نخوردم چون فایده نداره 

هورمون بدنتو که تنظیم نمیکنه فقط تو به بدن هورمون مصنوعی میدی که کنترلش کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هورمونی مثل چی؟تنبلی تخمدان؟تیرویید

نمیدونم حس میکنم هورمونام بهم ریخته صورت و بدنم جوش میزنه صورتم پر شده موی زائد

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

چه مشکلی دارید من تنبلی تخمدان دارم هورمون هام بهم ریختس ولی داروی هورپونی نخوردم چون فایده نداره هو ...

مشکلم موهای زائد صورتمه که روز به روز بیشتر میشه

بدنمم پر جوش شده

عزیزم مشکل هورمونی خوب نمیشه باید فقط دارو مصرف کنيد تا بدتر هورمونات بهم نریزه

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
نمیدونم حس میکنم هورمونام بهم ریخته صورت و بدنم جوش میزنه صورتم پر شده موی زائد

موی زاید معمولا برای تنبلی تخمدان هس

من ی مدت سمت چپم کوچیک شده بود ی ۶ماه دارو داد خوب شدم .

خب ی چکاپ کامل بده بعضی بیماریا اولش رسیدگی بشه دیگه دایم نمیشن مثل کم کاری

عزیزم مشکل هورمونی خوب نمیشه باید فقط دارو مصرف کنيد تا بدتر هورمونات بهم نریزه

چرا خوب نمیشه پس من چیکار کنم

تنبلی تخمدان دیگ پریودت چطوری؟

پریودم نرماله فقط چند روز عقب میفته

من داشتم با دارو درمان شدم 

اول برو دکتر برات آزمایش بنویسه بعدش طبق دستور دکترت دارو مصرف کن 

چند ماه تحت نظر باش و مجدد آزمایش بده که مشخص بشه خوب شدی یا نه ... نگران نباش ممکنه با یه دوره دارو درمانی خوب بشی

موی زاید معمولا برای تنبلی تخمدان هسمن ی مدت سمت چپم کوچیک شده بود ی ۶ماه دارو داد خوب شدم .خب ی چکا ...

والا دو سال پیش همه ازمایشارو دادم 

ازمایش هورمونی دادم نرمال بود

سونوگرافی دادم فقط دوتا کیست کوچیک داشتم با دارو خوب شد 

چکاپم دادم مشکلی نداشتم

باز میخوام برم دکتر زنان دوباره ازمایش برام بنویسه

[QUOTE=365151519]تستسترون یا هورمون مردونت رفته بالا اینطوری شدی[/QUOTEتو تنبلی تخمدان سلول ها مقاومت به انسلوین میگیرین ،قند خون جمع نمیشه هی مقدارش میره بالا تو خون ،از اون طرف هی بدن انسولین تولید میکنه که قند خون جمع کنه ،اما سلول ها مقاوم هستن ،وقتی انسولین زیاد بشه بدن نمیتونه تستسترون(هورمون مردانه) به استروژن(هورمون زنانه)  تبدیل کنه ،پس باعث موی زائد ،جوش ،کج خلقی،پریود نامرتب  میشه

من داشتم با دارو درمان شدم اول برو دکتر برات آزمایش بنویسه بعدش طبق دستور دکترت دارو مصرف کن چند ماه ...

شما مشکلتون چی بود چه علائمی داشتید؟

اره ایندفعه برم دکتر میخوام تا اخرش ادامه بدم