2777
2789

عصبیم از دست خودم 

پدر شوهرم بشدتتتت ادم شکاکی هست رفته شنود گذاشته توی کل خونشون😣😣

مادر شوهرم اروم داشت ی سری درد دا میکرد من با صدای یکم بلند ی چی گفتم باز مادر شوهرم توی گوشم گفت شنود هستا 

راستش عصابم بهم ریخت خواستم بزنم بیرون دیگه خونشون نرم اما حال مادر شوهرم که دیدم موندم 

شوهرم ب شوخی گفت شاید اومده توی خونه ما هم شنود گذاشته) از قبل خودم عصبی بودم توپیدم به شوهرم گفتم غلط کرده 

همچنین کاری کرده باشه خونه رو اتیش میزنم شوهرم گفت خفه شو 

ی دیقه بهم زل زد منم بروی خودم نیاوردم   

( چون دو سه بار پدر شوهرم سر زده اومده بود تعجب کردم والا شایدم گذاشته) 

خیلی عصبی بود منم عصبی بودم جفتمون حرفی نزدیم 

من همیشه احترام ها رو نگه میدارم

اما یه بار قاتی دعوای پدر مادر شوهرم شدم( یعنی نخواستم که بشم خودشون باعث شدن و بعدش کلاااا فاصله گرفتم تا ارامش زندگیم حفظ بشه 

گاهی ب اصرار مادر شوهرم میرم پیششون 

تاپیک های قبلم هست پدر شوهرم سر مادر شوهرم دست بلند کرد 

منم سر فحش کشیدم بهش و هولش دادم 

همسرمم رفت بیرون الان اومد خونه صد بار زنگ زدم ج نداد… الان اومد میگم کجا بودی مردم از نگرانی خیلییی عصبی بود بهمم گفت حرومزاده امروز هیچ اتفاق دیگ ای بجز این ک ب پدرش گفتم حرومزاد نیفتاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراشنودگذاشتن؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مریض شکاک روانیه

یعنی توخونه ی شماهم گذاشته؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔