2777
2789

قدیمیا چجوری دل شون میومد انقدر زناشونو حامله می کردن؟ اونم با اون اخلاقای گندی ک داشتن .حالا مردای الان باز یکم درک میکنن یکم کمک می کنن.مرد سالار نیستن ک جرات نکنیم بهشون بگیم این لیوانو ازین جا بردار بذار اونجا .

ی شبای ک بچه ی نزدیک ب ۴ سالم بی قراری میکنه روانی میشم بخدا .

مامانم چجور ۵ شکم زایید و بزرگ کرد ؟

اون ب کنار ... 

زنعموم ۱۱ شکم زاییده مثلا....اون چی ؟

خدایا ۱۱ سال از عمرشو حامله بوده ‌

برا هر کردم ۴ سال اولم  عداب کشیده باشه ۴۴ سال 

۴۴ و ۱۱ میشه ۵۵ سال !

عموم عقل نداشته زنعموم چرا در نمیرفته از زیر دستش؟

والااا جدی میگم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم امشب به همین فکرمیکردم،حامله میشدن و میاوردن و خود بچه ها بزرگ میشدن والا😅

حالا ماها،یه دونه میاریم هرروز آی کمرم،آی سرم،آی فلان جام

بمااااند از شر و شیطونی های بچه‌های این دوره زمونه🫤🫤

وسایل جلوگیری شناخته شده نبوداطلاعات رابطه مثل الان نبودقدیمم چون جمعیت زیادبودهمدیگه روبزرگ میکردن مادرزیاداذیت نمیشد الان چون یدونه هستن اذیتابیشتره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

فک کردی اینطوری بچه بزرگ میکردن؟؟؟

بچه های الان تک فرزندن یکسره تو کله مادر پدرن 

اون موقع با هم بازی میکردن شب بیهوش میشدن. کاری با مادر نداشتن. مادر فقط شیر می‌داده کهنه عوض میکرده‌. همین. بچه بزرگتر نگهداری می‌کرده یا خودش با بچه ها سرگرم بوده.

مادربزرگ من که ۱۱ بچه داره، عمه سومی م مسئول شستن کهنه ها و از پوشک گرفتن بچه های کوچیکتر بوده. عمه اولی م مسئول پیگیری درس و مشق شون بوده اونم صرفا تشر می‌زده می‌گفته بشینید سر کتاب دفترتون. عمه دومی م مسئول آشپزی بوده غذا همیشه با اون.

فکر کردی مثل ما بچه بزرگ میکردن؟

هی قصه بگو بازی کن محبت کن ته شم بچه طلبکارته 

وسایل جلوگیری شناخته شده نبوداطلاعات رابطه مثل الان نبودقدیمم چون جمعیت زیادبودهمدیگه روبزرگ میکردن ...

خاله ی من و دوستم 

بچه رو میسپرن بچه 

مثلا بچه ی ۴ ساله پیش بچه ۱۳ ساله 

نمیدونم شاید اشتباه نیست ولی من نمیکنم

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
فک کردی اینطوری بچه بزرگ میکردن؟؟؟بچه های الان تک فرزندن یکسره تو کله مادر پدرن اون موقع با هم بازی ...

خب عمه هات گناه داشتن 

به نظرم درست نیست 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خاله ی من و دوستم بچه رو میسپرن بچه مثلا بچه ی ۴ ساله پیش بچه ۱۳ ساله نمیدونم شاید اشتباه نیست ولی م ...

اشتباه نیست ولی خطرات خودشوداره اگه بچه ۵یا۶ساله باشه ایرادنداره ولی کوچیکترخطرداره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

عزیزم همه اینها جهاد هست

خودسازی هست

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳

خب عمه هات گناه داشتن به نظرم درست نیست

درست نیست که والا از بچه های امروزی خیییییییلی هم راضی تر بودن.

بعدم تو شهرستان همممممه همین بودن. اینطوری نبوده که عمه های من فقط اینطوری باشن. اتفاقاً پر از خاطرات خوبن حتی یدونشون عقده ای نشده.

بعدم مادربزرگم گناه نداشته؟ همیشه یکی تو بغلش شیر می‌داده یکی هم تو شکمش. چون ۲ تا بچه شم مردن‌. جمعا ۱۳ تا. 

تازه نون می‌پخته و کلی کارای دیگه...

خودش تعریف می‌کنه که همسایه ها میگفتن فلانی تو جا موندی زودتر بعدی رو بیار. هم شاد و خوشحال و راضی و پر از هیاهو و ذوق و بازی و ....

فک کردی اینطوری بچه بزرگ میکردن؟؟؟بچه های الان تک فرزندن یکسره تو کله مادر پدرن اون موقع با هم بازی ...

عمه سومت بایدیه تاپیک توسایت بزنه ازتجربیاتش درموردازپوشک گرفتن چون واقعاتجربه داره

قدیم مردهاشون مرد بود و زنهاشون زن. مرد نان آور خونه بود، نمی‌ذاشت از این بابت آب توی دل زن تکون بخوره. زن دغدغه مالی و کاری نداشت. مصرف کننده بود. برای همین راحت تر میتونست به بچه رسیدگی کنه. طرز فکرشون با ما فرق داشت کلا. جامعه مردسالار بود، وقتی مرد می‌رفت بیرون صبح تا شب کار میکرد، زن دغدغه ی اینو نداشت که الان یه زن دیگه شوهرمو از دستم درمیاره چون حیا زیاد بود توی جامعه ، فکر زن آزادتر بود. گرونی نبود، فکرش آزاد بود. عشق واقعی جریان داشت، مرد میومد از سر تا پای زن رو تعریف میکرد ، قند توی دل زنش آب میشد، راحت حامله میشد و راحت میزایید و بزرگ میکرد چون همش قربون صدقه های مردونه ی شوهرش توی ذهنش بود. دید و بازدید و مهمونی ها زیاد بود ، در نتیجه کمک از اطرافیان هم زیاد بود. الان همه از هم دورن، همه حسودن، همه از هم بیزارن، مردهامون بلد نیستن چجوری قند توی دلمون آب کنن یا هم حوصلشو ندارن. عملا ما توی قلبمون و ذهنمون هیچ حرف یا حرکت خاصی نیست از طرف شوهرمون که دلمون براش خوش باشه، فکرمون هزار جا هست. جامعه کثیف، دوست ها حسود،خواهر برادرها از هم دورن، مهمونی از ته دل نیس، گرونی هست. انرژی مردانه و زنانه از تعادل خارج شده.مردها قهر میکنن، زنها ناز میکشن. توی این شرایط خب طبیعیه زن کم بیاره برای یه بچه.