2777
2789
عنوان

کسی مثل من چرخش رحم براش اتفاق افتاده تا حالا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 20 پست
سلام عزیزم خوبی ببین منم هفت ماهه اقدامم بعد ماه پیش عکس رنگی گرفتم متوجه شدم که رحم چرخش داره واسه ...

من خودم بعد راست کردن رحمم حامله شدم منی ک چندسال نازایی داشتم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
من خودم بعد راست کردن رحمم حامله شدم منی ک چندسال نازایی داشتم

سلام عزیزم حالتون خوبه

شما بعد از راست شدن رحمتون به روش طبیعی باردار شدید؟

ببخشید میپرسم اقدامتون روش خاصی بود؟و اگر نکته ای هست ممنون میشم بهم بگید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم حالتون خوبهشما بعد از راست شدن رحمتون به روش طبیعی باردار شدید؟ببخشید میپرسم اقدامتون روش ...

دکتر رفتم امپول زدم جانم ولی با این تفاوت ک مراحل قبلی ک امپول میزدم این کارارو انجام نمیدادم 

من موقع اقدام ی بالش کوچیک زیر کمرم میزاشتم بعد تموم شدن اقدام نیم ساعت پاهامو بالا نگه میداشتم و بعد دسشویی نمیرفتم میخوابیدم بعضیا میگن اه اه ادم عفونت میگیره ولی بقران من عفونت نگرفتم صبحش میرفتم دسشویی چون یه تعداد از خانما وقتی اسپرم وارد بدنشون بشه سرعت جهش اسپرم کم میشه وقتی این کارارو انجام بدیم ب اسپرم زمان میدیم خودشو ب فولیکول ازاد شده برسونه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ممنونم خداخیرتون بدهامپولhmg زدید؟

اره فداتشم روز ۵.۷.۹ قائدگی امپول hmg زدم روز ۱۳ ک رفتم سونو فولیکول داشتم دوتاhcg همزمان برا ازاد سازی زدم