2777
2789
سلام خانمهای عزیز،
الان حدود 7 ماه واسه بارداری اقدام کردم
ماه گذشته رفتم دکتر تو سونو متوجه شد رحم من چرخیده همه چیز رحمم نرمال و خوب بود
بهم گفت باید لاپاراسکوپی کنم شاید این چرخش باعث گرفتگی شده باشه و خودش باعث شده. تا حالا باردار نشم،
کسی تا حالا مورد منو داشته باردار شده باشه؟؟؟
Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
البته این موضوع رو 9 سال پیش. 1 دکتر دیگه بهم گفته بود
اون موقع سونو از رو شکم انجام داده بودم که بهم گفت رحمت کجه
ولی ممکنه مادر زادی باشه مهم نیست.
ولی الان خیلی نگرانم کرده
اصلا دلم نمیخواد لاپارا کنم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تا حالا نشنیده بودم عزیزم

ایشالله که زودتر مشکلتون حل میشه
روشاک ایلیای سابق(فروشگاه اینترنتی فروش تبلت؛ موبایل و لوازم جانبیwww.irefah.com) (فروشگاه موبایل و تبلت و لوازم خانگیwww.refahiran.com) ( ابزار آگهیabzaragahi دات کام )
تخمدان ها کاملا سالم .فولیکول بالغ داشتم
رحم در وضعیت نرمال
حتی عکس رنگی میخواست بنویسه برام
ولی وقتی سونو کرد این مسئله رو دید گفت نیاز به عکس نیست باید لاپارا بش
لاپارسکوپی چند تا سوراخ رو شکم و اطرامف ناف میزنن چند تا لو له میفرستن تو تا از وضعیت رحم عکس و فیلم بگیرن همون موقع تو 1 مانیتور میبینن
اگز متوجه گرفتگی تو لوله ها بشن بازش میکنن
در همین حد میدونم
من خدا رو شکر بعد از گرفتن عکس رنگی باردار شدم
کسانی که این مشکل رو دارن اصلا نگران نباشید
فقط دکترم بهم کفت بعد از نزدیکی رو شکمت بخواب منم همین کارو انجام دادم خدا رو شکر خدا بهم 1 عیدی بزرگ داد

سلام عزیزم خوبی ببین منم هفت ماهه اقدامم بعد ماه پیش عکس رنگی گرفتم متوجه شدم که رحم چرخش داره واسه همین دکتر گفت که باردار نمیشم یک ورزش به من داد که اون انجام بدم و اینکه حالت سجده نزدیکی کنم و هنوز هم که نتیجه نگرفتم البته من کیستم داشتم احتمالا دلیلش همین بوده که رحم به چرخش پیدا کرده

کار خوبه خدا درست کنه....
سلام عزیزم خوبی ببین منم هفت ماهه اقدامم بعد ماه پیش عکس رنگی گرفتم متوجه شدم که رحم چرخش داره واسه ...

عزیزم ماهم چرخش رحم داریم میریم پیش طبیبا و مامای قدیمی برامون رحم راست میکنن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …