2777
2789
عنوان

یکی از معایبِ زندگی با دخترِ شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 110 پست
الان ۱۲سالشه

ی روز که با هم خوبین باهاش حرف بزن بگو خبر میاری میبری دیگه هیچکس بهت اعتماد نمیکنه هیچکس تو رو محرم رازش نمیدونه همه چیزو ازت مخفی میکنن اسمت بین فامیلا درمیاد که فلانی خبر میاره میبره فکر کنم ۱۲ سال این حرفارو درک کنه

درسته منم اصلا انتظار ندارم منو جای مادرش بدونه، یعنی حتی نمیتونم انتظار داشته باشم که حرف خونمو جای ...

اون دیگه ذاتش اینطور شده ..! 

چند روز بهش بی محلی کن خودش درست میشه ..! 

ولی چون دختره بنظر من ببرش پیش روانپزشک چون ممکنه آسیب ببینه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر شوهر منم هر وقت دخترم میبینه ازش حرف میکشه حتی بهش گفته بود برات همه چیز میخرم فلان چیز درباره مادرت بگو . عملا بچه رو داشت فضول بار می‌میورد الان که بزرگ شده به زور دخترم درست کردم که حرفای خونه رو به کسی نگو . ولی خب من دخترم دوسم داره حرفم گوش میده ولی تو دخترت شاید سمت اوناست و مادر شوهرت حرف بکشه خودش . ی راهم اینکه نزار بعضی چیزا رو سر درنیاره تا خبر ببره. مسائل ازش مخفی کن 

حق داری ولی اینجا بهت حمله می‌کنن، رو زن بابا حساسن! متاسفانه بزرگ کردن‌ بچه یکی دیگه که ژنتیکش متفا ...

من خیلی سعی کردم براش رفیق باشم، تو درسا کمکش کردم،کاردستیاشو درست کردم ولی میدونی دستم نمک داشت...

البته از قدیم گفتن نامادری هر کاری م که کنه باز نامادریه؛الحق که درست گفتن....

من شوهرمو بخاطر این اخلاقش که بی دلیل و بخاطر دخترش با اینکه اون مقصره، منو بی محل میکنه؛ هیچوقت حلال نمیکنم

من قوی نبودم، صبور هم نبودم؛ مجبور بودم....اجبار ازت یه آدمِ دیگه میسازه!!!!

دهن لقی اخلاقش شده فایده نداره

آره واقعا،

با هر زبونی م باهاش حرف زدم بی فایده ست

من خیلی سعی کردم براش رفیق باشم، تو درسا کمکش کردم،کاردستیاشو درست کردم ولی میدونی دستم نمک داشت...ا ...

عزیزم امکان داشت بچه خودتم بود دهن لقی میکرد این ربطی به نامادری نداره من بچه خودمم دعوا میکنم شوهرم بدش میاد اصلا به نامادری بودن شما ربط نداره 

خیلی از بچه ها تو یه سنی این اخلاق دارن خبرگزاری و گزارش گری خیلی دیدم میخوان جلب توجه کنن یه جاهایی ...

۱۲سالشه

من خودم حس میکنم بخاطر جلب توجه و کمبودی که با رفتن مادرش داره؛اینکارو میکنه

وگرنه من بخدا نه تا حالا خدایی نکرده زدمش نه هیچی

بدتر از همه اینه که یه وقتایی برای خراب کردن من به دروغم یه سری حرفا پشت سرم میزنه

آره واقعا،با هر زبونی م باهاش حرف زدم بی فایده ست

اگه کوچیک تر بود با جایزه دادن سر اینکه راز داره میشد کاری کرد 

الان تو این سن با این توضیحاتت 

فقط با همسرت صحبت کن 

چی میگه به بقیع؟ مثلا چه خبری؟ 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
عزیزم امکان داشت بچه خودتم بود دهن لقی میکرد این ربطی به نامادری نداره من بچه خودمم دعوا میکنم شوهرم ...

بچه من ۱۰سالشه جوری باهام لج میکنه  وتند حرف میزنه اگه نامادری بودم میگفتم چون نامادری ام اینطوره درصورتیکه بچه خودمه  منم دعواش میکنم بعد باباش بدش میاد

والا درود به شرفت مردم حوصله بچه خودشونم ندارن اونم بچه های الان که خوب تربیت نمیشن ،همین که داری رس ...

زنده باشی

والا من خودم از روز اول قبول کردم و الانم پاش هستم

ولی خدایی خیلی کار سختیه؛چون هیچوقت نمیتونی تو تربیتش مثل بچه ای که از خودته رفتار کنی؛بخوای دعواش کنی میشه کینه حالا چه برسه که خدایی نکرده بخوای بزنیش....

بله مادرشوهرم خیلی کنجکاوه و وقتی میبینه من دهنم چفت و بست داره و شوهرمم هیچی نمیگه، این دختر رو میگیره به حرف و هی ازش میپرسه

و این بچه هم برای اینکه خودشو شیرین کنه همه چیو میگه و حتی دیدم برای خراب کردن من دروغم میگه

۱۲سالشهمن خودم حس میکنم بخاطر جلب توجه و کمبودی که با رفتن مادرش داره؛اینکارو میکنهوگرنه من بخدا نه ...

بزارین تو خونه حرف بزنه جدی بگیریدش بعضی از پدر و مادرا هستن بچه با ذوق یه چیزی را داره تعریف میکنه وسطش اتاقتو تمیز کردی این حرفا چیه این حرفا زشته حالا برو تا بعد 

اونوقت این نگفته ها تلنبار میشه 

کتاب براش بخونید راجع به رازداری مثالای من در آوردی غیر مستقیم بزنید مثلا به همسرتون بگین شنیدی فلانی فلانی هم الکی باشه که نشناسه با شوهرش چه بحثی داشتن سر چی سر اینکه پسرش این کارو کرده بعد شاخ و برگ‌بدین تو بحثتون شریکش کنید

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

به نظرم بزرگتر بشه خوب و بد رو بهتر می‌فهمه و دست برمیداره

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من خیلی سعی کردم براش رفیق باشم، تو درسا کمکش کردم،کاردستیاشو درست کردم ولی میدونی دستم نمک داشت...ا ...

میفهمم، یه سری برچسب‌های فرهنگی هست که دید جامعه بهش بده کلاً. مثلاً زن بابا. هر کاری کنی  در واقع لطفه اما اونا هرگز قدر نمی‌دونن، مگر اینکه خیلی باشعور باشن که کمن این افراد.

ببخشید گفتن این حرفا فایده نداره اما به نظرم اصولا ازدواج با مرد بچه‌دار اشتباهه کلاً. اونم مردای ایرانی! فرهنگ ما 

متاسقانه راهی نداری جز اینکه مراقب باشی از مسائلی که دوست نداری دیگران بدونن، خبر دار نشه. ربطی به ا ...

آره واقعا

باید خیلی چیزارو دیگه جلوش نگم

شاید باورت نشه ولی یه بار من ناهار پلویی گذاشته بودم و این دختر برای اینکه منو خراب کنه به دروغ رفته بود گفته بود دو روزه املت برامون میپزه

بهش گفتم خب چرا میری دروغ میگی،ازینکه منو خراب کنی لذت میبری؟چی بت میدن آخه؟!

الانم که دو سال ازین قضیه میگذره بازم این عادتو ترک نکرده!!!!!

فقط خدا باید بهم صبر ایوب بده،همینو بس!!!!