2777
2789

نه

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکنمفرهنگیان رشته ی خودت رو ثبت نام کن دیگه

اخه من رشته خودم تجربیه بعد انسانی دادم پارسال فرهنگیان دعوت ب مصاحبه شدم ولی ردم کردن الان موندم چیکارکنم تجربی بدم یا دوباره انسانی

چرا من رو این حساب کرده بودم

خب نمیشه عزیزم 

بچه های تجربی برای دبیری ها میتونن شیمی و زیست و ابتدایی بزنن 

بچه های انسانی عربی و ادبیات و زبان و درسای دیکه خودشون

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

امسال اطلاع درستی ندارم . 

چرا رشته خودت ثبت نام نکردی ؟

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

امسال اطلاع درستی ندارم . چرا رشته خودت ثبت نام نکردی ؟

تجربی دادم موفق نشدم انسانی پارسال شکرت کردم دعوت ب مصاحبه شدم اومدن تو گزینش غیبت برام رد کردن ب اشتباه بخاطر همین مردود شدم

خب نمیشه عزیزم بچه های تجربی برای دبیری ها میتونن شیمی و زیست و ابتدایی بزنن بچه های انسانی عربی و ا ...

آره خب سال پیش انسانی دادم دعوت ب مصاحبه هم شدم ولی تو گزینش ب اشتباه غیبت برام رد کردن کامل مردود شدم هنوزم کارمو درست نکردن ی سال عمرم حروم‌شد با اشتباهشون

تجربی دادم موفق نشدم انسانی پارسال شکرت کردم دعوت ب مصاحبه شدم اومدن تو گزینش غیبت برام رد کردن ب اش ...

کاشکی بری آموزش پرورش شهرت بپرسی . با زنگ بزنی .‌‌

آخه نهایی ها هم هست . من خودمم پارسال رشته غیر از دیپلمم شرکت کردم ( دیپلم تجربی بودم ، ریاضی امتحان دادم ) 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بچها من ازممون فرهنگیان ثبت نام کردم فقط یه کارت خریدم موقع خرید نوشته بود کنکورسراسری نوبت اول یا اختصاصی فرهنگیان

مجددا باید برم کنکور سراسری روهم شرکت کنم؟

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو