2777
2789
عنوان

شوهرم بعد شب چله همه مهموناخونه باباشو آورد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 55 پست
ی شب نبوده.. همیشه اینکارو میکنه،حتی تو بارداری هام، حتی ی دفه خون ریزی کردم تو بارداری،عین خیالشم ن ...

آها خب بحثش جداست...

گناه از شوهرته‌..نه اون پسر20ساله

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
حق داری ناراحت یشی ولی میرفتی تو اتاق محلشون نمی‌گذاشتی.الان هم فقط بیشتر بهم ریختی .

اوه ی دفه همین کارو کردم رفتم تو اتاق بچه هارو بخوابونم دعوا درست کرد ک ب مهمونام بی توجهی کردی..من مهمون میارم باید براشون بریزی بیاری بخورن بشوری ... چرا ناراحت بودی؟چرا ترش رویی کردی؟؟ال و بل.. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش بگو برو زن بگیر 

منم برم یه شوهر دیگه کنم 

خیلیم خوب میشه 

اینجوری اتیشش بزن 

البته اگ عصبی نمیشه کار دستت بده ها 

یوقت شر نشه برات 

ولی کارش خیلی خیلی بد بوده 

ادم باید ملاحظه خانوادش رو بکنه اول

ی شب نبوده.. همیشه اینکارو میکنه،حتی تو بارداری هام، حتی ی دفه خون ریزی کردم تو بارداری،عین خیالشم ن ...

بهت خیانتم میکنه، میگه میره زن میگیرم دقیقا واسه چی موندی تو این زندگی

آها خب بحثش جداست...گناه از شوهرته‌..نه اون پسر20ساله

دلم ازون پسر ۲۰ ساله پر بود از قبل،چون راه پاک کن شوهرمه، باهم میرن ج ن د ه بازی، میرن مشروب خوری و هزار گندکاری دیگه، شب میرفت نمیومد الکی میگفت جای فلانی ام، منم خیالم راحت،بعدا ها فهمیدم خونه خالی زنه بوده ،خلاصه خودتون رو جای من بذارید چقد سکوت کنم اخه، ایناهم فقط خودشونو ب نفهمی میزنن.میگن تو ک هیچکاره ای، دایی همه کاره اس

بهت خیانتم میکنه، میگه میره زن میگیرم دقیقا واسه چی موندی تو این زندگی

بچه دارم گلم برا آخرین بار بهش فرصت دادم موندم بخاطر بچه هام، خیلی کوچیکن.یکی۷ساله .. یکی کوچیکتر. برا آخرین بار مهلت دادم ببینم چی میشه،بهشم این دفه گفتم خب برو زن بگیر تا منم تکلیفمو بفهمم.

اگه میتونی راضیش کنی برید مشاوره انشالا که حل بشه

ی بیفرهنگه ب تمام عیاره، از اول زندگیم میگم بریم خودشو علامه دهر داره، مغروره،نمیاد، همیشه هم میگه تو باید بامن بسازی، من کتکت میزنم نباید داد بزنی .   

بیکارم. ولی خانوادم پشتمن. اگه بخام جداشم،حتی برا قهرهم رفتم.. ولی گفته دیگه باراخرمه و ازین چرتو پر ...

خب چی ازاین بهتر. اول خدا بعدم خانوادت پشتتن.. میدونم ب خاطر بچه هاته اما  بچه ها بزرگ. میشن میرن پی زندگی خودشون. ب فکز خودت باش   از زندگیت راضی نیستی یا واقعا شوهرت  اینطوره   باید فکری کنی با سکوت چیزی نمیشه

خوبه