2777
2789

آیا وقتی از کسی که خیلی بهت بدی کرده جدا میشی و اون سرش شلوغه کلی دختر و رفیقاش دورشن اگه جلوی چشمش نباشی دلش تنگ میشه واست؟ مثلا همه برنامه هاتو پاک کنی خطتو عوض کنی هیچ جا هم نبینیش

جای خالیتو حس میکنه؟

آخه من فکر میکنم فراموش میشم بیشتر

طرف به یاد باشه در هر صورت دلش تنگ میشه

خب من از کجا بدونم دلش تنگ میشه یا نه؟ چون هیچ نشونه ای از دلتنگی نیست دورش شلوغه 

ولی ۳ سال و نیم چیز کمی نیست یعنی اصلا به یاد من نمیوفته یه روز؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی داره که چه جایگاهی تو قلب و زندگیش داشته باشی حس معمولی باشه و ساده فراموش می‌کنه اگه مهم باشی ...

خیلی مهم بودم خیلییییی طوری که از خانوادش منو بیشتر دوست داشت

ولی الان هیچ اثری از دلتنگی توش نمی‌بینم

ولی میگم بنظر شما اگه تا چندین ماه جلوی چشمش نباشم به یادم میوفته یا از کاراش پشیمون میشه؟؟

من نمیخوام برگرده فقط می‌خوام دلتنگم بشن

از دل برود هرآنکه از دیده برفت

همیشه هم اینطور نیست عزیزم

اگه عشق واقعی باشه حتی اگه باکس دیگه ایم بره دلش پیش توعه

ولی اگه عشقی درکارنباشه نبودت که هیچی جلو چشاشم باشی اون فکراش جای دیگه اس

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خیلی مهم بودم خیلییییی طوری که از خانوادش منو بیشتر دوست داشتولی الان هیچ اثری از دلتنگی توش نمی‌بین ...

وقتی خیلی مهم بودی قطعا دلتنگ میشه 

فقط بروز نمیده 

بالاخره آدم نمیتونه یه شبه فراموش کنه که

از دل برود هرآنکه از دیده برفتهمیشه هم اینطور نیست عزیزماگه عشق واقعی باشه حتی اگه باکس دیگه ایم بره ...

واقعا عشقش بهم واقعی بود اینو خودم مطمعنم

ولی الان که دیگه دخترای رنگارنگ و خوشگذرونی هست دورش دیگه من به چه دردش میخورم که بخواد فکرشو مشغول من بکنه🥲

هعی خواهر اگه عاشقم بود که به جدایی خطم نمیشد

واقعا عشقش بهم واقعی بود اینو خودم مطمعنمولی الان که دیگه دخترای رنگارنگ و خوشگذرونی هست دورش دیگه م ...

هیچکس از دل هیچکس خبر نداره

عشق اگه واقعی باشه معشوق رهانمیکنه

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

وقتی خیلی مهم بودی قطعا دلتنگ میشه فقط بروز نمیده بالاخره آدم نمیتونه یه شبه فراموش کنه که

۳ سال و نیم هم باهم بودیم خاطره های عجیبی هم باهم داشتیم که هیچوقت اونارو با کسی تجربه نمیکنه

دوران سربازیش با من بود که آموزشی ساعت ۲ شب بهم زنگ میزد حرف می‌زدیم

یک روز کامل باهم توی خونه بودیم پیش هم خانواده من رفته بودن شهرستان منم رفتم خونه ی اونا خانوادش هم از رابطه ما مطلع بودن 🥲

آخه این همه خاطره و ... چطوری می‌تونه کنار بیاد

ولی کاش با چشم خودم میدیدم دلتنگم شده و از کاراش پشیمونه اونموقعه من نفس راحت می‌کشیدم

نمی‌خوام برگرده فقط می‌خوام بدونه چه بلاهای جبران ناپذیری سرمن اورده

۳ سال و نیم هم باهم بودیم خاطره های عجیبی هم باهم داشتیم که هیچوقت اونارو با کسی تجربه نمیکنهدوران س ...

مطمئن باش که بیخیال نیست 

دلتنگه

اونم مثل تو 

پسرا هم ادمن بابا دلتنگ میشن عاشق میشن

خصوصا اگه عاشق بشن عمرا فراموش کنن

مطمئن باش که بیخیال نیست دلتنگهاونم مثل تو پسرا هم ادمن بابا دلتنگ میشن عاشق میشنخصوصا اگه عاشق بشن ...

آخه ببین کارای خیلی بدی کرده الان دارم با چشم خودم میبینم با دخترا رابطه داره و بیرون می‌ره و ... دارم میبینم چه کارای کثیفی می‌کنه حتی بدترین بلاهارو سرمن اورد باورت میشه فیلم رابطه ج..ن..س.یشو با یه پسر تو گوشیش دیدم🥺

سر همین جدا شدیم و چون من بهش فحش دادم

آبرومو برد و پشت سرم هنوز داره بد میگه پیش هرکسی میشینه میگه این ج..ندس عکسامو نشون میده و....

هزارتا دردسر کشیدم که جدا شدم

بابام تهدیدش کرد و خانوادم فهمیدن و کار به جاهای بدی کشیده شد.

الان یک ماه از اون قضیه میگذره و من یواشکی چکش میکنم