2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 169 پست
من بچه بودم ۱۳عقد کردم ۱۵عروسی بود بابام چون دید برادرزاده اشه داد مامانم هروی گفت نده نکن بابام کار ...

پهریه بزار اجرا فقط

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
من بچه بودم ۱۳عقد کردم ۱۵عروسی بود بابام چون دید برادرزاده اشه داد مامانم هروی گفت نده نکن بابام کار ...

ببر بچهاشو بنداز خونه ننش مهریتم بزار اجاره خانوادت ول کن خودت برو.چ پرو.بعدشم برو سرکار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو بفکر برگشتی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️من چی میگم تو چی میگی طرف دندون تو دهنش نیس بچی دلت خوشه

میخوام التناسم کنه

پسش بزنم

چجوری اینکارو بکنم؟

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
چرا این همه ضعیفین اخه دارم حرص میخورم الانم پریودم.چرا بابات مگ گناه کرده خودت برو سرکار بچهاتم ببر ...

دخترم با خودمه نمیره پسره رو دوبار بردن خدا شاهده دفعه اول سه هفته بردن این بچه بی‌تربیت تر شد بچه جاریم اینو می‌زده شوهرم از این دفاع نمی‌کرده دفعه دوم دوهفته بوده چون ول بوده پسرم تو روستا از در دیوار بالا میرفته دوست داره بره اونور

میخوام التناسم کنهپسش بزنمچجوری اینکارو بکنم؟

درخواست طلاق بده مهریتم بزار اجاره میاد ب پاهات میوفته مهریتم نبخش دادگاه رفتنیم کلی بخودت برس بزار ببینه ب کتفتم نیس

دخترم با خودمه نمیره پسره رو دوبار بردن خدا شاهده دفعه اول سه هفته بردن این بچه بی‌تربیت تر شد بچه ج ...

بلخره ک تو شرایط نکهدادی ندادی

جفتشم پس بده

مهریه رو بزار اجرا

فقط خر نشی برگردی

اگر برگشتی فقط بگو چیزی ب نامت بزنن

ببر بچهاشو بنداز خونه ننش مهریتم بزار اجاره خانوادت ول کن خودت برو.چ پرو.بعدشم برو سرکار

مهریه ام پنج میلیونه 🙂می‌خواستیم عقد محضری کنیم همینطوری به محضردار گفتم پنج تا سکه ام بزنم بابام خیلی ناراحت شد ولی میگم خداروشکر اونا هستن اینا به خاطر همون حرص میخورم خوبه من با خانواده ام رفت آمدی ندارم یه جاری که تو باسن مبارکش عروسیه

درخواست طلاق بده مهریتم بزار اجاره میاد ب پاهات میوفته مهریتم نبخش دادگاه رفتنیم کلی بخودت برس بزار ...

ولی میدونه چقدر دوسش دارم

ینی بازیو باختم؟🫠🫠

دلم میخواد عین سگ پشیمون شه

دخترم با خودمه نمیره پسره رو دوبار بردن خدا شاهده دفعه اول سه هفته بردن این بچه بی‌تربیت تر شد بچه ج ...

درحد چن روز بچهاتو خودت ببر ی سکته ریزم با بیشرف و سلیطه بازی ب خانواده شوهرت بده.بگو مهریمو گذاشتم اجرا 

مهریه ام پنج میلیونه 🙂می‌خواستیم عقد محضری کنیم همینطوری به محضردار گفتم پنج تا سکه ام بزنم بابام خ ...

۵ ملیون اون موقع معادل سازی با تورم الان میشه

بگیرم حتی اگر هزار ریاله

و بچه هارو بندازه خونه ننش

خانواده پشتم نیستن میگن ما رومون سیاه به خاطر دوتا بچه هات هرچی میگم من مادرشونم میتونم دوریشون رو ت ...

خانوادت خلن

بلخره ک تو شرایط نکهدادی ندادیجفتشم پس بدهمهریه رو بزار اجرافقط خر نشی برگردیاگر برگشتی فقط بگو چیزی ...

من که الان خوشحالم رفته مشکل من وقت پوله اون که هیچی ندارع روز اول با لباس هاش اومد و با همونا رفت هرکار کرد طلاهامو بفروشم قرض هاشو بده یا ماشین بخره ندادم🤣🤣🤣داغی موند بردلش