یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا این همه ضعیفین اخه دارم حرص میخورم الانم پریودم.چرا بابات مگ گناه کرده خودت برو سرکار بچهاتم ببر ...
دخترم با خودمه نمیره پسره رو دوبار بردن خدا شاهده دفعه اول سه هفته بردن این بچه بیتربیت تر شد بچه جاریم اینو میزده شوهرم از این دفاع نمیکرده دفعه دوم دوهفته بوده چون ول بوده پسرم تو روستا از در دیوار بالا میرفته دوست داره بره اونور
مهریه ام پنج میلیونه 🙂میخواستیم عقد محضری کنیم همینطوری به محضردار گفتم پنج تا سکه ام بزنم بابام خیلی ناراحت شد ولی میگم خداروشکر اونا هستن اینا به خاطر همون حرص میخورم خوبه من با خانواده ام رفت آمدی ندارم یه جاری که تو باسن مبارکش عروسیه
بلخره ک تو شرایط نکهدادی ندادیجفتشم پس بدهمهریه رو بزار اجرافقط خر نشی برگردیاگر برگشتی فقط بگو چیزی ...
من که الان خوشحالم رفته مشکل من وقت پوله اون که هیچی ندارع روز اول با لباس هاش اومد و با همونا رفت هرکار کرد طلاهامو بفروشم قرض هاشو بده یا ماشین بخره ندادم🤣🤣🤣داغی موند بردلش