2777
2789

خونه مامان‌بزرگ مادریم بودیم بعد چند سال 

سالای قبل یا خونه ی ما بودن یا اون یکی خاله هام 

یکی از خاله هام ۴جور دسر آورده بود ، خود مامانبزرگم ۲جور غذا درست کرده بود

۴جور دسر ، لبو ، کدو ، پفیلا ، کیک خامه ای، کشمش و گردو، میوه خشک ، آجیل، تخمه ، شکلات ، هندونه ، میوه، انار 

ینی حالم از هرررررررچی غذا و خوراکی بود بهم خورد 

از بعد خوردن شام دلم درد گرفت ،باید حتما میرفتم دستشویی تا خوب میشدم ، بعد دستشوییشون صدای فنش کمه ، تلویزیونشونم خاموش بود 

جرات نکردم برم دستشویی😐

دیگه موقع خوردن خوراکی ها شد ، اولین قاشق کیک که خوردم یه حالت تهوع بدی بهم دست داد دیگه تا اخر هیچییییئ نتونستم بخورم 

باور کنید تو خوردن شام زیاده روی هم نکردم ، نمیدونم چرا اونطوری شدم 

داشتم با خودم فکر میکردم درسته زحمت کشیده بودن ، ما خودمونم مهمون بیاد همینطوری براشون تدارک می‌بینیم ولی ایکاش این کار منسوخ بشه 

خیلیی کار مزخرفیه 

اون همه خوراکی ، حیفه بخدا 

همشم موند 😥

نظرشما چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب عزیزم یلدا همینه برای همه ذائقه ها خوراکی های جورواجور میذارن هر کی هر مدل خواست میخوره، کیفش همینه. موند هم میذارن بعدا مصرف میکنن

ولی عجیبه فقط با غذا این شکلی شدی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

ما هرچقدر هم متنوع باشه ولی طبق طبع و میلمون میخوریم. درهم خوری خودش بدن ادمو می‌ریزه بهم.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

خاله ام و دخترش دیشب کلا شام نخورده بودن میگه اینقدر چسبید خوراکی ها 

من خودم یک شیرینی یه تیکه کیک خانگی یه قطعه کوچک کدو و لبو یکم اجیل و ژله بیشتر خوردم لب به میوه نزدم جا نداشتم دیگه 

خب میخواستی کمتر بخوری که انقدر حالت تهوع نگیری من خونه خودم برا بچه هام چیزی زیاد درست کردم ولی هیچ ...

خوبه گفتم زیاده روی نکردم  😐

یه کفگیر برنج خوردم با یه تیکه مرع و دو قاشق خورشت