2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 169 پست
تو باید تو دلت برا طلاق ازین مرد قند بسابن دختر مث انگل میمونه

خاک تو سر من اونهمه بهم بی احترامی کرده اون همه دلمو شکسته چندین بار هم بهم خیانت کرده تازه قرص هم مصرف میکنه دائما سرش تو گوشیه ولی نمیفهمم چرا من خاک بر سر دلم براش میسوزه چند ساله جدا از هم میخوابیم چون اصا بهداشتشو رعایت نمیکنه شب تا صبح سرش تو گوشیه و همش چرت میزنه ولی نمیدونم چمه تازگیا دیگ درست حسابی غذا نمیخورد حسابب لاغر شده دلم براش میسوزه عذاب میکشم عذاب وجدان دارم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متنفرم از مردها چون حس میکنم همشون میخوان رییس بازی دربیارن و این اصلا با روحیه و شخصیت من سازگار نی ...

عزیزم بعد طلاق هیچی نیس

روی خودت کار کن

و با همسرت هم فقط محبت کن

و صحبت کن باهاش

بخدا طلاق چاره نیس

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
خاک تو سر من اونهمه بهم بی احترامی کرده اون همه دلمو شکسته چندین بار هم بهم خیانت کرده تازه قرص هم م ...

معتاده شاید

علایم اعتیاد رو گفتی

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
عزیزم بعد طلاق هیچی نیسروی خودت کار کنو با همسرت هم فقط محبت کنو صحبت کن باهاشبخدا طلاق چاره نیس

فایده نداره زبون نفهمه 

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
عزیزم بعد طلاق هیچی نیسروی خودت کار کنو با همسرت هم فقط محبت کنو صحبت کن باهاشبخدا طلاق چاره نیس

عزیزم زنی ک خرج خونه رو میده و مستقله نیاز ب هیچ مردی نداره اونم مرد معتاد خیانت کار دست بزن دار.کم چرت بگیدا این برا زناییه ک دو قرون پول ندارن

بچت بزرگه از خودش میپرسن که با کی دوست داره زندگی کنه

۱۳سالشه میگن۱۵سالگی میپرسن

معتاده شایدعلایم اعتیاد رو گفتی

آره قرص مصرف میکنه

عزیزم زنی ک خرج خونه رو میده و مستقله نیاز ب هیچ مردی نداره اونم مرد معتاد خیانت کار دست بزن دار.کم ...

بله عزیزم

من نمیدونسم معتاده 🥲💔

چزاااکسی ک جدا شد بره بمیره؟عجبا

مگ ازدواج چیه که مردن رو مثلش میکنی