2777
2789

خاهر همسرم و همسرشون خارج از کشورن سالهاست 

در جریان بودم ک خیلی زیاد بهش گفتن بیا پیشمون از لحاظ موقعیت کاری خیلی پیشرفت میکنه 

همسرمم خب خیلی مایل نبود 

حالا خاهرشون چن روزه اومدن ایران 

و خب خیلی صحبتای طولانی داشتن 

و حسم میگ راضیش کردن 

و خب یجوری میگفتن انگار تاچن سال نمیشه من باهاش برم 

تا اقامت دائم بگیره (من خیلی در جریان نیستم اونام هم احتمالاتو میگفتن)چون همسر خاهرشوهرم سه سال زودتر رف بعد از سه سال کارای همسرش درست شد

این اشتیاق ب زندگی در خارجو هیچوقت ندیده بودم تو صحبتاش 

همسرم خیلی تلاش گره ،خیلی زیاد 

میگف اندازه ی تلاشم ،تحصیلاتم و استعدادم اینجا جایگاهی ندارم ،ممکنه دو سه سال سخت باشه ولی بچه هامون تو رفاهن  

خیلی سعی کردم منطقی بنظر بیام 

من هیچوقت حساس و شکاک نبودم نخندینا ولی  همش دخترای بلوند و تنهایی و مزاج گرمش میاد جلو چشمم

ظالمانس اگ اجازه ندم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی تصمیم سختیه واقعا

منم بودم نمیتونستم

یعنی نمیشه شما حداگونه بری

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

عزیزم میشه  درخواست دوستیمو قبول کنی   میخوام در این مورد باهات صحبت کنم البته اگع میخوای تجربه   ی خودمو بهت بگم

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

از این لحاظ که اونجا پیشرفت می‌کنه و بچه هاتون راحتن شک نکن درسته، یعنی من بودم اجازه میدادم اما شما هم اگه بخوای میتونی بری. میتونی ویزای توریستی بگیری شیش ماهه و باهاش بری. بعدم این شیش ماه رو تمدید کنی

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

من ک اصصصلا نمیتونم بدون همسرم زندگی کنم 

چ کم چ زیاد 

باااید درکنارهم باشیم 

میخواستم تنها بمونم ک ازدواج نمیکردم 

شما رو نمیدونم چطوری هستی ولی خب بهت حق میدم چون آدما تو شرایطی ک هستن عوض میشن 

خیلی تصمیم سختیه واقعامنم بودم نمیتونستمیعنی نمیشه شما حداگونه بری

اره خیلی سخته 

دیشب تا صب اصلا درس نخابیدم 

خودشم حس کرده بود با اینکه خیلی نشون ندادم ناراحتیمو 

میگف هر چی تو بگی 

ولی حس عذاب وجدان طوری دارم انگار خودخواهم اگ نزارم ...