2777
2789

خانوما چند وقتیه دوره کلیتوریس اون گوشت بالای مجاری ادرارم یه جوش های سفیدی در میاد اولین بار یدونه بزرگ بود نسبتا باهاش ور رفتم انگار ترکید و رفت سفیدیش دکتر گفت جوش چرکی بوده الان حساس شدم هی نگا میکنم دورش یه دونه های سفید کاملا شبیه جوش زده اما کوچیک تر هرچی ور میرم نمیترکه ایا طبیعیه اصلا اونجا جوش بزنه ؟ کسی تجربه داشته ؟ اطرافیان میگن عفونته چون لگنمم درد میکنه اما این دونه های ترسوندنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزرگ نیس ی منگوله پوستی ک روی پوست میشه داخل شده ولی مشخصه اسکین تگه خیلی کوچیکه ولی مشخصه اگ دستکار ...

عزیزم اسکین تگ یه وقتایی عادی در میاد اگر خونریزی ازش بشه یا باعث بشه ادرار کامل دفع نشه خطر داره 

اخه داخله جایی ک مرطوبه مشکلی نداره بنظرت؟

من اطرافیانم همیشه میگن داخل جاهای مرطوب خیلی چیزا عادیه اسکین تگ هم معمولا میزنه حتی بعضی وقتا دهنه واژن بعد اسکین تگت جنسش نرمه?

من اطرافیانم همیشه میگن داخل جاهای مرطوب خیلی چیزا عادیه اسکین تگ هم معمولا میزنه حتی بعضی وقتا دهنه ...

نمیدونم چطوری بگم دیدین ی چیز گوچولو اویزونه خیلی کوچیک اونجوریه اره اگ دست بزنم نرمه ولی ن خیلی نرم خیلی اویزونم نیس

نمیدونم چطوری بگم دیدین ی چیز گوچولو اویزونه خیلی کوچیک اونجوریه اره اگ دست بزنم نرمه ولی ن خیلی نرم ...

ببین گلم اگر فکرت زیگیله نگران نباش چون زیگیل زبره بعد سریع پخش میشه زیگیل مجاری ادرارم اینجوری حین ادرار خون میاد نگران نباش اصلا 

ببین گلم اگر فکرت زیگیله نگران نباش چون زیگیل زبره بعد سریع پخش میشه زیگیل مجاری ادرارم اینجوری حین ...

اخه رابطه هم نداشتم با نامزدم فقط در حد سطحی معذرت میخوام در حد مالش اوایل شک کردم حتی ب نامزدم نامزدم دوست دختر داشته ولی ن اونقدر زیاد و ن اونقدر رابطشون عمیق نبوده اینم عین ی اسکین تگه ک رو گردن و اینا در میاد این فقط داخله از هیچکسم نمیتونم بپرسم دکترم نمیتونم برم و میترسمم برم😭

اخه رابطه هم نداشتم با نامزدم فقط در حد سطحی معذرت میخوام در حد مالش اوایل شک کردم حتی ب نامزدم نامز ...

عزیزم هیچ نگران نباش من انقدر تحقیق کردم راجب این موضوع ها نصف عمرم رفته اگر هیچ علائمی نداری نگران نباش چون دور از جونت بیماری های بد کلی علائم با خودشون دارن