2777
2789

بشددت وراحت دروغ میگ بهم بشدت رفیق باز اول واخرزندگیش رفیقاشن یمدت بحثای شدددیدی داشتیم شدید اونقدرشدید ک هروزمیگفت برودادگاه قبلا اینطوری نبوداگر میگفتم گوشیتوبده یا اتفاقی میوفتاد سعی میکرد کاری کنه فکربدنکنم ولی الان ن

خیلی بهم ریختم خیلی بی لیاقت خونه مادرش بودیم شب یلدا بعدهمه گفتن بریم خونه مادرش رفتیم شب نشینی دیدم هی میگ مانریم خوابم میادنمیدونم کجا میخواست بره گفتم دروغ نگو کجا میخوای بری هی گفت ن براحتی قسم دروغ میخوره تااینکه رفتیم خونه خواهرش دیدم همش میگفت زودبریم دیدم گفت برم دستشویی کاپشنشوپوشید رفت توحیاط گوشیشم برد مطمعن سدم داره دروغ میگ یابرنامه ریخته بارفیقاش بره بیرون یااونقدراشعال داره ی علطی میکنه اومدداخل رفت تواتاق خوابید رفتم پیشش گفتم گوشیتوبده شلوع کرد گرعت دسش خودش گفت اینجوری ببین گوشی دست تونمیدم بعددیدم همون پسره ک عوضی بهش پیام داده گفتم پیام دوستت نمیخونم گفت محال دیگ گوشی بهت بدم  گفت بده نداد همون طورک درازکشیده بود باپا زدم توکمرش دوبار گفتم ندی تموم اونم هولم داد دادزد

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

خب میخواستی قبل ازدواج درست بشناسیش مگ من گفتم زنش سو ک الان غر غراتو واس من اوردی

دعوت نامه واستون نفرستادن بیایین تاپیکم خارج شین منم خوشحال میشم حوصله کل کل باادمای مث شماروندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه مادرش بودین بعد گفتن بریم خونه مادرش؟

متن های طولانی رو یکم مرتب تر و بدون غلط بنویسین که بشه خوند

یعنی توی مهمانی بهش گفتی گوشی رو بده؟

وقتی میدونی اخلاقش اینطوریه خونه بقیه اینطوری برخورد نکن که غرورت خرد بشه

عقدیم

به نظرم حتما مشاوره برید 

رفیق بازی ایشون الان اینجوری داره اذیت می‌کنه فکر کنید تو زندگی مشترک قرارع چ کنه اونم وقتی ک باید رو مسیولیت های زندگیش زوم کنه

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
خونه مادرش بودین بعد گفتن بریم خونه مادرش؟متن های طولانی رو یکم مرتب تر و بدون غلط بنویسین که بشه خو ...

عزیزم خونه مادرش لودیم شب یلدا بعدگفتن پاشیم بریم شب نشینی خونه خواهرش شوهرتواتاق خونه خواهزش خواب بود

این چه طرز صحبت کردنه؟! همه اینجا درد دل میکنیم

دوست عزیزم من اومدم اینجاحرف بزنم حالم خوب نبود ایشون برمیگرده میگ میخواستی بشناسیش اینجا ک دادگاه نیس دنبال مقصرباشی اومدم درد ودل ن اینکه بگ غرغراتوبرامن اوردی من ب ایشون نگفتم بیان توی تاپیکم ناراحتن ک من غرغر میکنم میتونن 

خارج بشن