cheesecake19 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 3670 عنوان میترسم شیرین حذف بشه 69 بازدید | 12 پست تا اینجارو اومده یه هفته هم ایکاش دووم بیاره البته شانس داشته تا اینجا رفته دو نفر اخر رقیبشو حذف کرده انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه کاربری دست دونفره:) امروز | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cheesecake19 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 3670 با کی حرف میزنی؟ مستر شف نمیبینی؟ انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه کاربری دست دونفره:)
cheesecake19 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 3670 شیرین کیست و چه کرد مستر شف نمیبینین؟ انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه کاربری دست دونفره:)
cheesecake19 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 3670 شیرین کیه شرکت کننده ایرانی مسابقه مسترشف انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه کاربری دست دونفره:)
cheesecake19 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 3670 اینایی که گفتین کی هستن فامیلاتون ؟ یا بازیگر؟ شرکت کننده مسابقه مسترشف یه مسابقه اشپزیه انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه کاربری دست دونفره:)
cheesecake19 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 3670 تو تلوزیون نشون میده این مسابقه رو ؟ اره عزیزم ترکیه نشون میده انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه کاربری دست دونفره:)