2777
2789

هر دو طرف بحث تعلیق میشن

نمونش خودم که بارها و بارها تعلیق شدم ، از سال ۹۹ عضوم

بدون این که اطلاع داشته باشید ادعا میکنید که فقط شما یعنی یک طرف بحث تعلیق میشید 

طرف مقابلتون رو نفهم خطاب قرار میدید و نظریاتشون رو اراجیف!

درود بر شما خانم عزیز

آخه برام جالبه چیزایی که میگم عملا فهمیدنشون با یک سرچ ساده هست!!!!

من حتی براش از ویکی پدیا که مطالبش تمامی با رفرنس هست کپی کردم...

قبل ترم از یک سایت دیگه بود!!!

فقط یک بخش که گفتم شاه نیروی نظامیشو تا لحظه اخر توی بحرین مستقر کرده بود که اسنادش رو بی بی سی از منابع تاریخی خودش بدست اورده بود رو بهش ایراد گرفته که خنده داره بازم اصل حرف این هست شاه با اینکه 100 سال از جدایی بحرین گذشته بود تلاش برای بازگشت کرده بود...

این رو نادیده میگیره!!!

واقعا متاسفم برای کشورمون، ملتی که تاریخ خودشو ندونه تباهیه فقط

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو طرف بحث تعلیق میشننمونش خودم که بارها و بارها تعلیق شدم ، از سال ۹۹ عضوم بدون این که اطلاع داش ...

من براتون از ویکی پدیا تحقیق اوردم!!!!

شما میخواید حرفتونو به کرسی بشونید که واقعا بحثی درش نیست...

منم از سال 97 98 عضوم توی این سایت و بارها کاربری داشتم

[QUOTE=365147195]من براتون از ویکی پدیا تحقیق اوردم!!!! شما میخواید حرفتونو به کرسی بشونید که واقعا بحثی درش نیست... ...[/QUOT

وقتی تبادل نظر دیگران رو اگه غیر نظر شما باشه به کرسی نشوندن حرفشون میدونید، بهتره بحث رو ادامه ندید

[QUOTE=365147195]من براتون از ویکی پدیا تحقیق اوردم!!!! شما میخواید حرفتونو به کرسی بشونید که واقعا ...

وقتی منابع علمی و تاریخی رو رد میکنید اگه به کرسی حرفتون رو نمیشونید چیه پس؟

خب گفتم حتما حرف های شما از شواهد و تاریخ معتبر تر هستن و شما درست میگید تاریخ اشتباه میکنه غلط میکنه 😂😁

برا ما ها چی آذری هستیم یعنی ایرانی نیستیم؟؟

😐

کسی که دو سه نسل جایی باشه دیگه اهل اونجاست چه برسه به کسی که هزاران سال ساکن یه منطقه باشه. ایرانی ملیته، تو الان توی خاک ایرانی پس ایرانی هستی. آذربایجانم از همون زمان تاسیس ایران بخش زیادیش در قلمرو ایران بوده.

فلات ایران تحت تسلط آشوری ها بود و به بقیه زور میگفتن و بسیار ستمگر بودن جوری که تا مدت زیادی مناطق زیادی از ایران و خاورمیانه تحت تسلطشون بود و از بقیه مالیات میگرفتن و اگه کسی شورش میکرد پوستش رو میکندن. تا اینکه سه قبیله (یکیشون ماد بود،اون دوتای دیگه رو یادم نیست) با هم متحد میشن که جلوی آشوری ها بایستن. رییس قبیله ماد در منطقه ای حدود قزوین یا همدان ساکن بود،قبیله دوم در جنوب آذربایجان غربی فعلی، قبیله سوم تقریبا سمت کردستان اینا بوده. در آخر نقششون لو میره و یکیشون از ترس و با وعده وعیدی که آشوری ها بهش میدن خیانت میکنه. آشوری ها برای دادن درس عبرت و ....رییس اون قبیله ای که در جنوب آذربایجان بوده رو میکشن ، رییس قبیله ماد هم یه مدت تبعید میکنن که بعد عفوش میکنن و برمیگرده. آخرسر بعد از مدتی مادها به تنهایی آشوری ها رو شکست میدن و تمام قبایل فلات ایران رو متحد میکنن و کشور آریا یا آرین یا ایران (حالا با تلفظ خودشون،چون به تدریج در زبانهای مختلف تلفظش تغییر کرده) تاسیس میشه.  اینها دین تقریبا مشابه و اشتراکات دیگه‌ای داشتن. 

به همین دلیل پادشاه هخامنش میگه من پسر فلانیم، از قبیله پارس و از تبار آریا یا ایران(امروزه به اشتباه میگن نژاد) .

در واقع از اسم جدش شروع میکنه، بعد اسم پدرش رو نیگه،بعد اسم منطقه یا قبیله، و بعد اسم منطقه تحت تسلط یا سرزمینش رو میگه

وقتی منابع علمی و تاریخی رو رد میکنید اگه به کرسی حرفتون رو نمیشونید چیه پس؟خب گفتم حتما حرف های شما ...

بله من که گفتم شما ( و البته ویکی پدیا و بی بی سی )

حتی حرفای بعدیتون نخونده میگم صحیحه!

درود بر شما خانم عزیزآخه برام جالبه چیزایی که میگم عملا فهمیدنشون با یک سرچ ساده هست!!!!من حتی براش ...

همون تاریخ دان و که گفتم خدمتتون، ایشون هم نتونستن انکار کنن حقیقت و . 

همون تاریخ دان و که گفتم خدمتتون، ایشون هم نتونستن انکار کنن حقیقت و .

دوست عزیز اصلا تاریخ دان نمیخواد...

دسترسی به این مطالب خیلی سادست، مشکل اینجاست ایشون کلا نمیخواد بپذیره و میخواد حرفشو به کرسی بشونه...

بخش خنده دارش برای من اینه بحرین زمان جنگ جهانی دوم عملا دست بریتانیا بود...

میدونید بخش دردناک اینجاست که اطلاعات و سواد مردمامون خیلی پایینه که حتی تاریخ مدرسه هم خیلیا بلد نیستن!!!