2777
2789

مگه فقط عربستان عرب هستن. مثل این میمونه بگی عرب مصر یا عرب یمن ریششون به کی برمیگرده. کلا عرب ها از قدیمی ترین تمدن ها هستن. پیامبران عرب زبان معلوم اند دیگه. حضرت آدم عرب زبان بوده محل دفنش هم نجف هست فاصله ی ما تا ایشون 7000 ساله حدودا. یا حضرت نوح یا حضرت ابراهیم اینا همه عرب بودن. عرب منطقه خوزستان ایران هم از قدیمی ترین نسل عرب ها در منطقه غرب آسیا هستن. 

من خودم عرب نیستما اما میدونم در موردسون

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
مغولها ۱۰۰ سال تو ایران حکومت کردن بعد حمله ی اعرابم بوده آیا از نژاد آریاییها باقی موندن؟

آریایی نژاد نیست، آریایی یک قلمرو فرهنگی ‌و نام منطقه بوده. 

آریایی از جایی نیومده ، سیبری و اوکراین چه ربطی به ایران دارن😐 اون یه نَمه ژن استپ پونتیک که هست به خاطر سکاها یا جمعیت های دیگه ی مهاجر هست(که ماها نمیدونیم چون بالاخره مردم مهاجرت میکردن). اینکه میگن اون ۵ تا ۸ درصد ژن استپی آریاییه اشتباهه، اون مربوط به سُکاهای اِسلاو شده هست.  سکاها عشایر ایرانی تباری بودن که در جنوب روسیه فعلی و اوکراین و قفقاز پرسه میزدن و جا به جا میشدن و در تماس با اسلاوهای اروپایی و مردم شمال قفقاز بودن و قطعا اختلاط هایی بینشون شکل گرفته. عده ایشون وارد ایران و شمال هند باستان (پاکستان کنونی و شمال غرب هند) شدن،تعداد کمیشون رفتن سمت ایالت سین کیانگ چین و باقی در روسیه و شرق اروپا با جمعیت های دیگه میکس شدن. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماهم شجره نامه داریم نسلمون میرسه به امام موسی کاظم 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

فقط میدونم خیلی مهربون و مهمون نواز هستن و دوست دارم هرچه بیشتر دوستان عرب داشته باشم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
مغولها ۱۰۰ سال تو ایران حکومت کردن بعد حمله ی اعرابم بوده آیا از نژاد آریاییها باقی موندن؟

برو آزمایش های ژنتیک رو توی یوتیوب بیین یا حتی کِیت های خاصی هست بفرست اروپا تا نتیجه آزمایش بیاد. 

اکثر ایرانیا حداقل ۷۰ درصد از نظر ژنتیکی میزنه غرب آسیا که یعنی منطقه فعلی ایران. تعداد کمی هستن که درصد کمی ژن میدل ایست رو براشون میزنه که اکثرا از عرب‌های ایرانن (که میشه عربستان و اردن)

حتی سیدها هم اکثرا ژن میدِل ایست رو ندارن و میزنه غرب آسیا. 

از بین عربها تنها عربهایی که خیلی از نظر ژنتیکی به ایرانیا شباهت داشتن عربهای غرب و شمال عراق بودن که سنی مذهبم هستن(جالب اینجاست که همینام از ایرانیا متنفرن😐)

مغول ها اکثرا در شمال افغانستان و خراسان ساکن شدن . همونام مغولا هم با ترک تبارها یعنی ازبک و ترکمن میکس شده بودن . 

الان تاجیکهای شمال تاجیکستان از نظر ژنتیکی خیلی تحت تاثیر ترک تبارها و...بودن. یجورایی میشه گفت که ترکمن ، ازبکهای نواحی مرکزی و جنوبی ازبکستان و عده ای از تاجیکهای تاجیکستان (نه همه) حاصل اختلاط سه قوم ترک ، سغدی و خوارزمی(ترک نبودن) هستن + کمی مغولی

برا ما ها چی آذری هستیم یعنی ایرانی نیستیم؟؟

این حرفا چیه

یعنی الان من بابام لکه مامانم کورد چون فارسی حرف نمیزنن ایرانی نیستم؟

فقط تهران و... که فارسی حرف میزنن ایرانین؟

یعنی چون اجداد فلان قوم ۲۰۰۰ سال پیش اومدن ایران الان ایرانی نیستن؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
اصل نژاد ترک ها مغوله ترک ها هم مهاجرت کردن ب ایران

نژاد ما ارتباطی به مغول نداره

چندین صد سال قبل از حمله مغول ها تورک ها حکومت میکردن به ایران

حتی تو حمله مغول ها حاکم ایران از تبار تورک بود

قیافه مغول ها ژن غالب هستند.در حالی که قیافه ما هیچ شباهتی به اون ها نداره

زبانمون هم همین طور .واژه های خیلی خیلی کم که اونم عین هم نیست معناشون

خلاصه بخوام تفهیم کنم ارتباط ما با مغول ها یک هزارم ارتباط شما با افغان ها و تاجیک ها هم نمیشه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
شما از طرز نوشتنت مشخصه اطلاعات خوبی داری و میخوای یه مطلبی رو ادا کنی !!

میخان بگن پیامبر زاده هستن 

نمیدونم فخرفروشی یا فقط جهت اطلاع رسانی 

دعوا نشه صلوات

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
ینی شما اریایی هستی؟

بابا بیخیال

کرد فارس عرب ترک همه ایرانی هستیم

ریشه از کجا معلوم میشه...هرکسی از یه جا اومده

این حرفها که آریایی و اینا همش توی فضای مجازی راستش معاند میزنه دیگه مشخصه 

برای اهداف سیاسی و ملی گراییشون😑

این حرفا چیهیعنی الان من بابام لکه مامانم کورد چون فارسی حرف نمیزنن ایرانی نیستم؟فقط تهران و... که ف ...

ببین عزیزم حرف همونه که من میگم

واقعا اثر این فضای مجازی اینقد زیاد شده که...😞 ترویج ملی گرایی برای اهداف غلط سیاسیشون که معلومه تهش از کجا آب میخوره...

میگن آریایی آریایی چمیدونم کورش فلان

همش هم جعل تاریخ دورغ😂

بابا ترک فارس عرب اینا چی پس ایرانی نیستن 

این قوميت گرایی ها هدف خاصی داره براشون

در مورد ترک ها و آذری هاا، اینجوری که استادمون میگفت ترک ها از ریشه مغول ها هستن اما آذربایجانی ها ا ...

هزاران دلیل و منطق نقض میکنه حرف استادتون

اینا حرفای پانفارس و فاشیسم هست

تورک ستیزی از زمان پهلوی شروع شد

رضا شاه خواست اتحاد جمعی ایجاد کنه ولی خوب مسیرش اشتباه بود

تو زمان پهلوی کلی از آثار  و کتاب های تورکی سوزونده شدن

کلی بنای فرهنگی و..تو باغشمال تبریز تخریب شدن

کلا نظر منفی که برخی افراد میخوان القا کنن نمیدونم ریشه تو چی داره.

حتی تو شاهنامه هم گفته شده از تورک ها

تو دیوان حافظ چندین بار واژه ترک اومده

ولی یه عده دردشون میاد.کلا تو حافظ هر چی حرف مثبت درباره ترک هست یعنی زیبا رو و معنیش به عنوان نژاد ترک نبست ولی هرچی واژه منفی هست حتما حتما اشاره به ترک ها داره.این منطق همچین افرادیه

😉😊😊

اگه مردم آذربایجان بعدها زبانشون تورک شده باشه باید جملات پر مغز و عمیق که معادلش شاید تو زبان ترکیه و ..هم نباشه وجود نداشته باشه

مثلا یه عبارت هست نیسگیل تیکه سی

معادل فارسیش خیلی طولانی و توضیح میخواد

ارک اله ماخ

ار کوئین

اینا اسم اشیا و... نیستن بیان احساسات و حالات روحی هستن 

چطور شده تو عرض ۷۰۰ ۸۰۰ سال بعد از حمله مغول ها این عبارت ها ایجاد شده؟

اینا حرفای پر مغزی هستن که تو طول تاریخ زاییده شدن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
مگه فقط عربستان عرب هستن. مثل این میمونه بگی عرب مصر یا عرب یمن ریششون به کی برمیگرده. کلا عرب ها از ...

عزیزم مصرو آفریقا زبانشون عربی شده عرب اصیل نيستن پیامبرا هم همشون عرب نیستن محض اطلاعت حالا قرآن عربیه قرار نیست همه عرب باشن