2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا الان بریتانیا از این کارا نمیکنه تو ایران؟یعنی فکر میکنید اگه اون حکومت ادامه دار بود بقیه ی ...

چون بحرین سال 1820 جدا شد که ایران کنترلی توی خلیج فارس به اون صورت نداشت...

اون قضیه ای که میگید در کل بین مردم یک کلاغ چهل کلاغ گفته شده که خارج از تحقیق هست...

یک سرچ کوچیک بکنید متوجه میشید بحرین چطوری و چرا توی زمان قاجار جدا شد...

خیر چنین فکری نمیکنم چون الان وضعیت کشورمون از 150 سال پیش که اون زمان مطابق شرایط کشورمون و جهان جلو میرفتیم هم ضعیف تر هستیم...

150 سال پیش حق طبیعی داشتیم ولی الان حتی حق های طبیعیمونم نداریم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

اسی من یه جا خوندم که وقتی اعراب به ایران حمله کردن، عرب های ایران که جنوب ایران زندگی میکردن از این حمله و تصرف خیلی خوشحال بودن .

اگه این درست باشه، پس نتیجه میگیریم قبل از حمله اعراب ایران عرب داشته. 

چون بحرین سال 1820 جدا شد که ایران کنترلی توی خلیج فارس به اون صورت نداشت...اون قضیه ای که میگید در ...

بله مملکتی که بدون اطلاع شاهش  روسای جمهور 

آمریکا، انگلیس و شوروی کنفرانس گرفتن خیلی پیشرفته بوده!

شما ۱۵۰ سال پیش بودید که بدونید حق طبیعیتون رو داشتید یا نه؟

حتی اپوزیسیون های ج.ا هم که در حکومت شاه بودن میگن که وضعیت ایران خیلی بهتر شده 

بهداشت این زمان رو مقایسه کنید

سطح سواد و...

بله مملکتی که بدون اطلاع شاهش روسای جمهور آمریکا، انگلیس و شوروی کنفرانس گرفتن خیلی پیشرفته بوده!شم ...

من دنبال بحث سیاسی نیستم...

جوابتونو کپی پیست شده از ویکی پدیا براتون میذارم...

دیگه هرجور دوست داشتید قضاوت کنید:

امپراتوری استعماری بریتانیا که به شاه عباس صفوی برای بیرون کردن پرتغالیان کمک کرده‌بود، از سال ۱۲۳۶ ه‍.ق به بهانهٔ مبارزه با دزدان دریایی و تحریم برده‌فروشی پایهٔ حضور مستقل خود در خلیج فارس را استوار کرد. به سال ۱۲۶۴ بریتانیا از شیخ محمد بن خلیفه آل خلیفه اجازه گرفت که همهٔ کشتی‌ها و مردم بحرین را وارسی کند. شیخ محمد برای نجات از انگلیس با والی فارس و پادشاه ایران نامه‌نگاری کرد و ضمن تمکین از حاکمیت ایران از ایران یاری خواست. بریتانیا هم بحرین را تصرف کرد و او را برکنار کرده برادرش شیخ عیسی بن علی آل خلیفه را روی کار آورد. شیخ عیسی با بریتانیا دو عهدنامه امضاء کرد که بی اجازهٔ بریتانیا با دولتی دیگر (ایران و عثمانی) رابطه پیدا نکند و تنها دولت بریتانیا در بحرین نماینده داشته‌باشد. این‌گونه شد که بحرین عملاً تحت الحمایه انگلیس گشت.

بله مملکتی که بدون اطلاع شاهش روسای جمهور آمریکا، انگلیس و شوروی کنفرانس گرفتن خیلی پیشرفته بوده!شم ...

اگه کمی علاقه به اگاهی بیشتر درمورد بحرین داشتید یک سرچ ساده کنید:

استقلال و اشغال بحرین

بیشتر شایعاتی که بین مردم یک کلاغ چهل کلاغ گفته میشه اصلا پایه علمی و منطقی نداره

بحرین زمان قاجار از ایران جدا شد...بریتانیا توی سال 1820 چون دید ایران قدرتشو توی خلیج فارس تضعیف شد ...

چه تناقض عجیبی!

شما میگید مقصر این قضیه بریتانیاست 

بعد برای اثبات اطلاعاتتون  بی بی سی رو منبع معرفی میکنید

چه تناقض عجیبی! شما میگید مقصر این قضیه بریتانیاست بعد برای اثبات اطلاعاتتون بی بی سی رو منبع معرفی ...

چرا در کل منظور رو خوب نمیگیری؟

من فقط یک بخش منبع بی بی سی رو گفتم اونم برای حرفی بود که شاه تلاشی که برای برگشت بحرین کرده بود در اون حدی بود که اسناد جدیدی که بی بی سی پیدا کرده نشون میده تا پایان سلطنتش حتی با تموم پافشاری های بریتانیا بازم نیرو هاشو توی بحرین نگه داشت که واقعا به معنای واقعی اقتدار هست...

ولی باقی حرف ها چه از اشغال بحرین توسط بریتانیا در زمان قاجار چه اینکه شاه های قاجار و پهلوی تلاش های زیادی برای برگشت بحرین کردن...

تمومشون اسناد معتبر تاریخی دارن که هرکدومشون با یک سرچ ساده یا کتاب های تاریخی میتونید بفهمید...

@eraan    

خیلی برام خنده دار هست که واقعا مردم کمی مطالعه کوچیک ندارن کمی وقت نمیکنن حتی دوتا سرچ ساده توی سایت و مقاله و رفرنس های معتبر بکنن...

ولی ماشالله تا چشم و گوش کار میکنه ادعا و حرف و زبون دارن مردممون!!!!

واقعا هرچی بدبختی داریم توی این کشور از عدم تحقیق و تکرار حرف های کوچه بازاری هست

شجره نامه موقعیت جغرافیایی رو نشون نمیده که میگی از ۲۰۰۰ هزار سال قبل فلانجا بودم.

اکثر عربای ایران(نه همه،چون عده ای قبل تر از وقوع جنگ‌ها وارد جغرافیای خوزستان فعلی شده بودن) به تدریج از مناطق جنوبی عراق مهاجرت کردن اینور. بعضی مناطق خالی از سکنه بود ساکن شدن و در بعضی شهرای دیگه هم کنار قومیت‌های دیگه ساکن شدن یا اکثریت شدن. 

طبق منابع تاریخی  در زمان حمله اعراب (خلافت عمر) مقاومت زیادی در شوش در برابرشون شد که در نهایت دووم نیاوردن و شکست خوردن و به تدریج طایفه های بیشتری در جنوب و جنوب غرب ساکن شدن.

عربهای سمت بوشهر و بندرعباس عرب ساحلی هستن،اینا بیشتر به عربای قطر و کویت و حجاز شباهت دارن

چرا در کل منظور رو خوب نمیگیری؟من فقط یک بخش منبع بی بی سی رو گفتم اونم برای حرفی بود که شاه تلاشی ک ...

اتفاقا از کلمه ی اول متوجه شدم چی میخواید بگید 

اینقدر خنگ نیستم که نفهمم چی میگید

بلاخره مراجعه کردید به همون یه بخش از بی بی سی؟ من که نگفتم در مورد آب و هوا و آشپزی بی بی سی رو معرفی کردید!

دقیقا بی بی سی در مورد منطقه ای که مقصر جداییش هست این مطلب رو منتشر کرده! پس اعتباری نداره 

وقتی اینقدر مملکت بی صاحب بوده که دیگران بدون اطلاع شاهش کنفرانس برگزار میکردن

تو خود حدیث مفصل بخوان از  این مجمل...

اتفاقا از کلمه ی اول متوجه شدم چی میخواید بگید اینقدر خنگ نیستم که نفهمم چی میگیدبلاخره مراجعه کردید ...

خب خود حدیث هم میگه شاهای قاجار و پهلوی در تلاش برای بازگشتش بودن!!!

ولی در کل شما میخوای هرجور شده حرف خودتو به کرسی بکشونی چون از حرفاتون مشخصه یک درصد تحقیق نداری و حرف بقیه رو تکرار میکنی...

پس بیخیال بحث میشم باهاتون فقط پیشنهاد میکنم یک درصد اگه بخشی از منطقتون وجود داره جای تعصب یک سرچ بکنید...

اصلا بی بی سی به کنار...

من بخش اصلی حرفم راجب بحرین بود