2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اقا من مهاجرم اصن قرن ها پیش مهاجرت کردم ول کنید😂

با تو نبودم استارتر

من فکر میکردم عربای ایران همون ایرانی هان ولی اون زمان چون عربا اونجارو اشغال کرده بودن مجبور کردن مردم اون محل به عربی حرف بزنن و کم کم فرهنگ عربا رو بگیرن. 

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
تاریخ تمدن ایران باستان چند جلد داره...جلد اول : از آغار تا سقوط امپراتوری بابل حدود 464 صفحه...جلد ...

رفتی سرچ کردی 😂😂 چون خودمم سرچ کردم عین همینارو آورد بالا یکم خلاقیت خوبه😅

الان یکی میاد میگه قبل از اون دنیا کجاستاونا اصیل ترن🥴😂😂

دلم میخواد بگم بابا اصن ترکا عربا بلوچا همه مهاجرن بکشید بیرون دیگه 😂😂مهم اینه هممون صادره از ایرانیم و اجازه خارج شدن نداریم

من خودم شبیه المانی هام خیلی بور سفید و فک زاویه دار پیشونی بلند و گونه های برجسته ،اما ایرانیا بیشت ...

ایتالیاچون وقتی آریایی هامهاجرت کردن ورسیدن فلات ایران۳قسمت شدن یه گروه رفتن شمال هندیه گروه ایران یه گروهم رفتن ایتالیا

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
با تو نبودم استارترمن فکر میکردم عربای ایران همون ایرانی هان ولی اون زمان چون عربا اونجارو اشغال کرد ...

بابا بخدا هیچ کدوممون خالص نیستیم من خودم شاید یه رگم مغول باشه یه رگم هندی یه رگم عرب از کجا معلوم

خب قطعا دارن دیگه وقتی روسیه اومد شمال

عزیزم اینجور نیست که

هر طلایفه ممکنه مال یک کشور باشند 

مثل دبی، عربستان ،عراق 

بیشتر عربهای زیبا که دیدم دبی بودند 

دیگه اینجور نیست که همه مال یک کشور بخصوص باشند