2777
2789
تروخداااااا بیاین تمومش کنیم که باعث دلخوری بیشتر کسی نشه

والا اصلا عربی ایران عربستانی شمالیا روس ترکا نمیدونم کجایی فارس ها هم از ناکجا آباد اومدن آریایی شدن بقیه هم به همین روند.

در نتیجه 80 ملیون جمعیت ایران هیچکس ایرانی نیست تمام!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نژاد بحث پیچیده ای    من بلوچم اما ریشه ام به عرب ها میخوره  شوهرم پسرعمومه  بابابزرگم بهش اسم اجدادمونو یاد داده   آخرین کسی که اسمشو بلده میشه سید قریش که از نوادگان پیامبر بودن 

رفتی سرچ کردی 😂😂 چون خودمم سرچ کردم عین همینارو آورد بالا یکم خلاقیت خوبه😅

نه سرچ نکردم کتاب رو pdf اشو دارم...

هیچ سایتیم نیست این کتاب رو بدون هزینه موضوعاتشو بنویسه و یا مطالبشو بصورت کامل بده...

خواهشا حداقل میخواید انگ بزنید منطقی بزنید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

کاش کمی بلد بودی مباحثه میکردیمولی اولش با بی حرمتی شروع کردی و بچه جون این حرفا

اتفاقا تموم حرف هایی که میزنم برای مطمئین شدن بارها نه فقط دوباره چک میکنم از روی مطالب و سایت ها و مقاله ها و کتاب ها

بلکه برعکس شما نه تعصب دارم و نه ادعا و توهین کردم...

شما از اول به من توهین کردید و گفتید از زیر زمین و خیالات اوردی و بعدا که منابع دادم و باهاتون حرف زدم فهمیدم نه تنها شما خیلی حرف هارو از خیالاتتون میزنید بلکه دنبال بحث علمیم نیستید...

کاشکی شماهم یادبگیرید چیزی که اشتباه میکنید و اطلاعاتتون کافی نیست اول تحقیق کنید مطمئین بشید بعد تایپ بکنید...

من ارشد نرم افزار کامپیوتر میخونم ولی در کنارش اطلاعات تاریخی قوی دارم...

از کتاب و مقاله و منابع رسمی و غیر رسمی بگیر تا ویس و پادکست های تاریخی...

ولی هر کسی بخواد فقط ادعا بکنه هزار سالشم باشه ادم تحصیل کرده ای نمیتونه باشه و صرفا یک بچست

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁