2777
2789
دوست عزیز من هرچی میگم ایشون دارن فشار میخورن و ناراحتی میکنن 😂😂بعد به من گیر میدی شما؟؟من حرفام ر ...

داری منو به تعصب متهم میکنی

طفل معصوم وقتی من دانشجو بودم اسم خودتم نمیدونستی بگی

نسل شما تاریخ ویل دورانت نمیدونه چیه

😂😂😂شمالیا کلا میگن یه رگ روس داریم

چون وقتی روسهاواردشمال ایران شدن به خیلیاتجاوزکردن اگه دقت کرده باشی موی بوروچشم رنگی توگیلان ومازندران زیاده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاریخ ویل دورانت چن صحه است؟تاریخ ویل دورانت پی دی اف چطور به دست اوردی ؟ منبع اصیل علمی هست و اجازه ...

تاریخ تمدن ایران باستان چند جلد داره...

جلد اول : از آغار تا سقوط امپراتوری بابل حدود 464 صفحه...

جلد دوم: یونانی ها حدود 624 صفحه...

جلد سوم: رومی ها حدود تقریبی 712 صفحه هست...

این کتاب رو میشه از طریق Google Books تهیه کنید...

بی احترامی و بی شخصیتیم که اخر پیامت میکنی بیشتر شخصیتتو نشون میدی 😁🌹

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

دقیقا عربا و بخیتاری ها بودن از خوزستان حمایت کردن پدره من جانبازه عمو هام ایثار گر و اونوقت یکی بیا ...

قطعا از پایداری و فداکاری خوزستانی ها هر چی بگیم کم گفتیم ولی شما اشتباه متوجه شدید، اقوام ایران همه کنار هم هستن

این رو اقوامی ثابت کردن که از شهرای خودشون اومدن تو خوزستان و جنگیدن و نذاشتن یک وجب از اون خاک بیفته دست دشمن

جالبه بدونید اصفهان بیشترین شهید رو تو این جنگ داده

ولی مهم اینه ایران ذره ای از خاکش کم نشده

چشم درشت موهای مجعدقهوه ای به آلمانی هاهم شباهت داریم

من خودم شبیه المانی هام خیلی بور سفید و فک زاویه دار پیشونی بلند و گونه های برجسته ،اما ایرانیا بیشتر شبیه ایتالیایی ها هستن و بلغاری ها و رومانیایی ها و یونانیها.

نه مدرک دادی نه جواب سوال پس خاموش باش خدو برتو باد

مدارک رو که دادم جواب تک تک سوالتم دادم...

ولی ادمی مثل تو که سر چیزای ساده اینقدر مغرور میشه و توهین میکنه خیلی کوچیک تر از این هاست

که توی این دنیا راحت بتونه زندگی بکنه و یا برای بقیه اهمیتی داشته باشه...

برای همین سکوت میکنم

تاریخ تمدن ایران باستان چند جلد داره...جلد اول : از آغار تا سقوط امپراتوری بابل حدود 464 صفحه...جلد ...

این فهرست رو از اینترنت گرفتی؟  

صدبار بهم گفنتی بی شخصیت کجا بهت توهین کردم؟

سوال میپرسم جواب نمیدی

هی میگی توهینی مکنی چه توهینی کردم جز اینکه به چالش کشوندمت و بلد نیستی جواب بدی

دلیلش اینه تهی هست از دانش فرافکنی میکنی 

داری منو به تعصب متهم میکنیطفل معصوم وقتی من دانشجو بودم اسم خودتم نمیدونستی بگینسل شما تاریخ ویل دو ...

باش تو راست میگی

من متعصبم شما خوبی

قطعا از پایداری و فداکاری خوزستانی ها هر چی بگیم کم گفتیم ولی شما اشتباه متوجه شدید، اقوام ایران همه ...

16هزار شهید عرب داد خوزستان و اصفهان بیست هزار واقعا کل اقوام ایرانیا باغیرتن