2777
2789
اره از زمان اشکانیان

فکنم برمیگردید به سومریان🤣

یا ابلفضل

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اعع ینی من ایرانی نیستم؟؟

😂چی بگم خواهر

حالا ناراحت نشی عزیزم

ولی ایران اصلا قوم عرب نداشته

اعراب که به ایران حمله میکنن و پیروز میشن گروهی ازشون بیشتر تو جنوب ایران باقی میمونه

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

😂چی بگم خواهرحالا ناراحت نشی عزیزمولی ایران اصلا قوم عرب نداشتهاعراب که به ایران حمله میکنن و پیروز ...

ناراحت چراکه نمیشم چون اقن برام مهم نیست کجایی باشم ولی خب تو گوگل نوشته از زمان اشکانیان بودن ینی 2000سال پیش جنگ اعراب 1400سال پیش بود

برا ما ها چی آذری هستیم یعنی ایرانی نیستیم؟؟

نه فقط اونایی که فارسن ایرانین 😑😂ما ترکو عربا غریبه ایم اخه فکر میکنن بعد این همه جنگا نژادشون دست نخورده باقی مونده

ایرانی ها اصالتا آریایی هستنالبته اگه بعضی موارد رو نادیده بگیریمدعوا نشه تو تاپیک صلواااااات

اریایی ها که خودشون محاجر بودن😑بعدم نژاد ایرانی کاملا دست خوردست ولی خب باشه حرف شما قبول