2777
2789

منظورم شوهر نیست

روزای اول همه اخلاقشون خوبه قربونت هم میرن

اخر اسمت گل و جان داره

بعد کم کم تیکه انداختنا حرف و کنایه ها و ناراحتی ها شروع میشه اخلاقا کلا عوض میشه آدم دیگه میشن 

کاش میشد همون نو عروس تازه عقد کرده بمونیم

دلم تنگ شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا مال منه بدبخت که قهر و افاده مادر شوهرم از سالن عروسی شروع شد من داشتم میرقصیدم پشت به من نشست هیچ کدوم از خاله های داماد و خواهر شوهرم نگاهم نمیکردن . عروسی میرم همش بغض دارم سره عقد توی سالنمم نیومدن

حالا تیکه ‌کنایه که کثیفه ولی بعضی عروسا هم چنان خودشونو بالا میگیرن که اطرافیان خسته میشن رفتارشون عوض میشه

ولی در کل اره دیگه به مرور همه چی عادی میشه ادمای دیگه ماجراهای دیگه میاد وسط ، همه مشغول خودشونو روزمرگی ها میشن

عجب 

عزیزم منم قبلا از این حس ها زیاد سراغم میومد مخصوصا وقتی می‌دیدم بین من و جاریم فرق میذارن ولی بعدش با خودم فکر کردم گفتم اصلا اینا کی هستن که من واسم مهم باشه محبتشون؟ خودم و خانواده م که به خودم محبت میکنیم کافیه 

اینو همیشه واسه خودم تکرار کردم که نیازی به محبت اونا ندارم و دیگه هیچ تلاشی نمیکنم توی چشمشون عزیز باشم 

فقط احترامشون رو نگه میدارم و رابطه م رو حفظ میکنم اما دیگه هیچ اهمیتی ندارن ‌‌‌‌‌‌‌

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
عزیزم منم قبلا از این حس ها زیاد سراغم میومد مخصوصا وقتی می‌دیدم بین من و جاریم فرق میذارن ولی بعدش ...

آخ قربون دهنت اصن اینا کی هستن؟ اخه احترامم میذاریم هوا برسون میداره . من که 2 ساله کامل کات کردم شوهرمم قهره . ولی همش پیامای توهین آمیز میفرسته برای همسرم انقدر به من توهین میکنه که همیشه میگم خدایا این چجوری میخواد جون میده

خب به مرور وقتی شناخت از همدیگه بیشتر بشه با خصوصیات بد همم بیشتر آشنا میشن زده میشن و کم کم از چشم ...

اشتباهی که کردم

روزای اول خیلییی نزدیکشون شدم خب خیلیم خوب بودن خوش میگذشت😂 تازه عروس و بی تجربه

آخ قربون دهنت اصن اینا کی هستن؟ اخه احترامم میذاریم هوا برسون میداره . من که 2 ساله کامل کات کردم شو ...

یا خدا بازم خوبه شوهرت شناختشون و قهره 

شوهر من خیلی طرف خانواده ش هست و بهش حق میدم خب بلاخره مادرشه

یه روز که خیلی داغون بودم با خودم گفتم خب اصلا دوستم نداشته باشن مگه خدا هستن که بخوام غصه بخورم ؟ خدا باید منو دوست داشته باشه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️