2777
2789
میشه لطفاً شما ساکت شید از اول تاپیک دارید بی احترامی میکنید بحث الکی میکنید دقیقا معلومه بچه سال هس ...

دوست عزیز من هرچی میگم ایشون دارن فشار میخورن و ناراحتی میکنن 😂😂

بعد به من گیر میدی شما؟؟

من حرفام رو مدرک دادم ایشون کلا فارسی ساده هم نمیتونه بخونه و منظور هارو اشتباه میگیره 😂😂

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلممممم❤کسی توهین نکرد که!شما خودتم گفتی عربستانی هستی و از اینکه نمیتونی وارد عربستان بشی ناراح ...

اخه یه جور میگفت که چرا قبول نمیکنی عربی خیلی خنده داره چرا قبول نکنم ن فقط خوزستان بیشتر شهرا جنوبی عرب داره شیراز عرب خمسه داره ایزه عرب کمری داره منم اینو بهش گفتم که فکر نکنه من دارم میجنگم که ثابت کنم ایرانیم من یه رگم لکه و یه رگ عرب و همینجا کشورمه 

خوبم عزیزم ممنون😍 شما حالتون چطوره❤ بله این مدت خییییلی کم اومدم سایت

عزیزمی سلامت باشی

منم خوبم😘♥

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بله شخصی که هنوز نه میدونه هوش مصنوعی چیه و حتی pdf نمیدونه چیه و فارسی ساده هم اشتباه میخونه باسواد ...

تاریخ ویل دورانت چن صحه است؟

تاریخ ویل دورانت پی دی اف چطور به دست اوردی ؟ منبع اصیل علمی هست و اجازه نشر نداره نسخ گران قیمتی داره و مشمول حقذ کپی رایت هست خبر نداری؟ دیدی فریب خوردی 

قورباعه افتاد تو حوض

اصلا کدوم چاپ رو شما پی دی اف داری؟    

دقیقا عربا و بخیتاری ها بودن از خوزستان حمایت کردن پدره من جانبازه عمو هام ایثار گر و اونوقت یکی بیا ...

👌👌👌👌👌👌👌

آها من ندیدم کسی حق نداره به عربهای ایران توهین کنهعربها تو جنگ هشت ساله خیلی جانفشانی کردن

واییی خدایا😑

چرا دارید میندازید گردن من؟🤣🤣🤣

من کی توهین کردم؟😶

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

اتفاقا کاملا اسی اشتباه کردهمن چیزی نگفتم که!!!!!!من توی کدوم پستی که گزاشتم گفتم از خوزستانیا بدم م ...

اشکال نداره باهم مهربان باشیم💐💐

طبق تحقیقات روی استخوانهای باستانی اقوام اصیل ایرانی اصلا موی بور و چشم ابی نبودن بلکه همین قیافه ال ...

چشم درشت موهای مجعدقهوه ای به آلمانی هاهم شباهت داریم 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
واییی خدایا😑چرا دارید میندازید گردن من؟🤣🤣🤣من کی توهین کردم؟😶

من همه ی پست هارو نخوندم

آروم باش الان واقعا نمیدونم

چی گفتی تو تاپیک