2777
2789
100 سال هم بزرگتر باشی تا زمانی که یاد نگیری اشتباهی که داری میکنی اشتباه هست و روی غرور کاذبت پافشا ...

اون منابع رو تو خوندی؟

تاریخ ویل دورنت رو خوندی؟

خب بی حساب میگی؟

دلیل هم نداری

یک عکس بی کیفیت اسکرین شات کردی از سایت میگی

برام مهم نیست فکر کنی با تعصب گفتم یا نه همین که خدا میدنه کافیه

ولی نخوندی و میگی

حرفای پا منبری تحویل نده بزرگوار

کاشی کاری اسلامی چطوره توی ایران هست ولی توی عربستان نیست؟؟؟؟؟؟؟

شما حتی نمیدونی برای خوندن تاریخ سرزمین عربستان چه منبعی باید بخونی 

راجع ایران هم نمیدونی

یکی توهین کرده بود به عربا اینم حمایت کرده بود ازش

آها من ندیدم 

کسی حق نداره به عربهای ایران توهین کنه

عربها تو جنگ هشت ساله خیلی جانفشانی کردن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایگی با کشور های عرب زمان مثل عراق 

همسایگی با ترکیه و آذربایجان زبان ترکی 

در کل ایران یه امپراطوری بزرگ بوده ک عراق و خیلی کشور ها هم در اختیارش بوده بعد ها ک جدا شده 

ولی زبانشان موندگار شده 

البته این اطلاعاتیه ک من دارم نمیدونم چقدر درست یاشه

بابا خب حضرت آدم اولین انسان روی زمین بود.حوا هم همسرش بود.خب باید بدونیم حضرت آدم و حوا کجا آفریده ...

هیچ آثاری از یوسف آدم نوح و خیلی از این قبیل پیامبرا نیست و شاید افسانه‌ای بیش نیستن

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

اخه خیلی حمایت ولایک میکردی از اون خانوم که هی. توهین میکرد شما عربید و ایرانی نیستید به ما میگفت

عزیزدلممممم❤

کسی توهین نکرد که!

شما خودتم گفتی عربستانی هستی و از اینکه نمیتونی وارد عربستان بشی ناراحتی🙃

یکی از آشنایان ما خوزستانی هستند و از مهمان‌نوازی خوبتون و خونگرمیتون خبر دارم دختر قشنگ🦋

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

اون منابع رو تو خوندی؟تاریخ ویل دورنت رو خوندی؟خب بی حساب میگی؟دلیل هم ندارییک عکس بی کیفیت اسکرین ش ...

بله من هیچی نمیدونم شما میدونی زیادم تایپ نکن وقت نمیذارم بخونم حرف های ادم متعصب رو

من نمیخوام تاپیک دوستان بیشتر خراب بشه...

پس هرچی گفتی درسته تو راست میگی

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

واقعا با کیا شدیم 80 میلیون 😂😂حتی نمیدونه من اعتقاد دینی دارم یا نه بعد همینجوری تایپ میکنه...عزیز ...

بله با بی سواد های مثل امثال شما 

شدیم هشتاد میلیون 

نمیدونی تاریخ ویل دورانت چیه فقط ششنیدی میگی 

یه چیزی از نت پیدا میکنی و میگی

چقدر بحث میکنید دوستان

نهایت هممون دورگه ایم دیگه

مهم اینه هممون تو ایران عزیزمون هستیم

تو همین اب و خاک بزرگ شدیم ریشمون هم از همینجاست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

آها من ندیدم کسی حق نداره به عربهای ایران توهین کنهعربها تو جنگ هشت ساله خیلی جانفشانی کردن

دقیقا عربا و بخیتاری ها بودن از خوزستان حمایت کردن پدره من جانبازه عمو هام ایثار گر و اونوقت یکی بیاد تو این تاپیک توهین کنه خنده داره ولی خب بختیاری ها و عربا پیوند نخل و بلوطن خیلی خوبه این دوتا قوم کناره هم هستن

بله من هیچی نمیدونم شما میدونی زیادم تایپ نکن وقت نمیذارم بخونم حرف های ادم متعصب رومن نمیخوام تاپیک ...

میشه لطفاً شما ساکت شید از اول تاپیک دارید بی احترامی میکنید بحث الکی میکنید دقیقا معلومه بچه سال هستید 

بله با بی سواد های مثل امثال شما شدیم هشتاد میلیون نمیدونی تاریخ ویل دورانت چیه فقط ششنیدی میگی یه چ ...

بله شخصی که هنوز نه میدونه هوش مصنوعی چیه و حتی pdf نمیدونه چیه و فارسی ساده هم اشتباه میخونه باسواد هست...

من بی سواد هستم 😁

شما راست میگی تموم کن تاپیک دوستان رو بهم نریز لطفا

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بدش نمیاد شما داری کاری میکنی بدشون بیاد

اتفاقا کاملا اسی اشتباه کرده

من چیزی نگفتم که!!!!!!

من توی کدوم پستی که گزاشتم گفتم از خوزستانیا بدم میاد؟😐

تاپیک زدن و سوال پرسیدن منم جواب دادم و هیچگونه بی احترامی نکردم💀

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑