2777
2789
بررریم؟ من چی بپوشم؟ استرس گرفتم😕😂ولی قبل آریایی ها هم نژاد های دیگه ای بودنو آریایی ها از جایی دی ...

بابا خب حضرت آدم اولین انسان روی زمین بود.حوا هم همسرش بود.خب باید بدونیم حضرت آدم و حوا کجا آفریده شدن.

هیچ انسانی حق توهین نداره پسر خوبولی شخصی مثل شما که نه دنبال بحث علمی و منطق هست و هم توهین میکنه ه ...

شما وقتی نیمدونی قضاوت نکن

ارادت دینی رو پای تمدن ارعراب نداز

این کتاب های صد من یه غاز معرف نکن 

کجای ویل دورانت نوشته اعراب بر ایران تاثیر داشتن؟ حرف میزنی جواب بده 

ریشه معماری اسلامی رو برای من مهندس عمران نقشه برداری بگو ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بررریم؟ من چی بپوشم؟ استرس گرفتم😕😂ولی قبل آریایی ها هم نژاد های دیگه ای بودنو آریایی ها از جایی دی ...

بریم فردا صبح میام دنبالت😂

اره قبل آریایی ها قوم های کوچیکی بودن که بر ایران حکومت میکردن

قطعا هست افرادی که ژنشون خالص باشه

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

بدش نمیاد شما داری کاری میکنی بدشون بیاد

ما بختیاریا دوست و رفیقیم تو خوزستان وکلی وصلت داریم ولی عجیبه شما طرفداری میکنی از کسی که حمایت کرده از توهین به ما لابد یه چیزی دیدم که اینو بهش گفتم

هیچ مدارکی ندادی ؟بنده 13 سال از شکا بزگترم و دوتا لیسان و یک فوق لیسانس دارمبحث نژاد نکردمگغتم تمدن ...

100 سال هم بزرگتر باشی تا زمانی که یاد نگیری اشتباهی که داری میکنی اشتباه هست و روی غرور کاذبت پافشاری کنی

از بچه 10 سال کمتر هستی...

من منابع رو ذکر کردم عکس هم دادم...

من ارادت به عرب ها ندارم شما بیش از حد ذهنتون داغون و پارانویده پیشنهاد میکنم به روانپزشک مراجعه کنید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

ما بختیاریا دوست و رفیقیم تو خوزستان وکلی وصلت داریم ولی عجیبه شما طرفداری میکنی از کسی که حمایت کرد ...

من همه ی پست هات رو نخوندم

از کی طرفداری کردم چی دیدی مگه؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بریم فردا صبح میام دنبالت😂اره قبل آریایی ها قوم های کوچیکی بودن که بر ایران حکومت میکردنقطعا هست اف ...

حالا این ژن خالص ایرانی چی داره که دارین براش خودتونو تیکه پاره میکنید

کتاب ویل دورانت الان چهار میلیونه تو بازار تو کی خریدی خوندی اقای 24 ساله؟پسر جان من 13 سال ازت بزرگ ...

پروفسور اول اینکه مطالبش توی اینترنت هست و دوم چیزی به نام pdf و کتاب الکترونیک به گوشت نخورده؟؟ 😂😂

ببین بازم بهت میگم هزاران سال بزرگتر باشی شخصیت نداشته باشی و غرور کاذب داشته باشی با بچه 14 ساله فرقی نداری...

خواهش میکنم وقتم رو نگیر آدمی مثل تو که خودشو به خواب بزنه رو نمیشه بیدار کرد خواهشا تاپیک دوستان رو بیشتر بهم نریز

بابا خب حضرت آدم اولین انسان روی زمین بود.حوا هم همسرش بود.خب باید بدونیم حضرت آدم و حوا کجا آفریده ...

اونا هم از اون دنیا تبعید شدن به این دنیا

خلاصه که نه تنها ایرانی نیستیم و حتی زمینی هم نیستیم

بلکه اون دنیایی هستیم😐😂

پس دوستان بحث رو تموم کنید و روی هم رو ببوسید

چرا که ما از اون دنیا اومدیم و قراره همونجا هم برگردیم😆😂

شما وقتی نیمدونی قضاوت نکنارادت دینی رو پای تمدن ارعراب ندازاین کتاب های صد من یه غاز معرف نکن کجای ...

واقعا با کیا شدیم 80 میلیون 😂😂

حتی نمیدونه من اعتقاد دینی دارم یا نه بعد همینجوری تایپ میکنه...

عزیزم شما هرچی میگی درسته تموم کن وقت من و دوستانو نگیر خواهشا