2777
2789
عنوان

باید بگم واسه اولین بار حسودیم شد شدییید

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 53 پست
کاری کردن چیزی گفتن ک اینجور شدن؟ با خانواده خودت هم همینی ؟ یا کلا از غریبه ها فراری هستی

نه با خانواده خودم اوکیم با فامیلای خودم نمیگم خوبم ولی احترام بهم میزارن اصلا تماس تلفنی نداریم باهاشون سالی یبار میرم عید دیدنی شهرمون بهشون سر میزنم چقدرم تحویلم میکیرن خیلیم بهم خوش میگذره من عیچ فامیلی اینجا ندارم ولی شوهرم خیییلی داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم اگه نمازو قران بخونم حالم خوب میشه سه ساله کامل ترکش کردم قبلا کاخل نماز بودم ولی سه ساله که ...

من خواستم بهت بگم علت بی قراری هات شاید نخواندن نماز یا قرآن باشه.. ولی دلم نیومد ناراحتت کنم چون من در حدی نیستم که بخوام برا کسی تعیین تکلیف کنم.. ولی اینو خوب میدونم خوندن نماز و قرآن واقعا به زندگی و به دل آدم آرامش میده.. از همین امشب شروع کن.. مطمئنم آرامش میاد به زندگیت..خواهش میکنم امتحان کن

نه با خانواده خودم اوکیم با فامیلای خودم نمیگم خوبم ولی احترام بهم میزارن اصلا تماس تلفنی نداریم باه ...

خانواده خودمون ک حال آدم هم خوب میشه باهاشون 

بعضی خانواده های شوهر ذاتشون بده تیکه و حرف نیش دار می‌زنن 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
نه با خانواده خودم اوکیم با فامیلای خودم نمیگم خوبم ولی احترام بهم میزارن اصلا تماس تلفنی نداریم باه ...

خوب سالی یبار نرین چند بار توی مناسبتا برین خواهر منم ی شهر دورن ولی مناسبتا ۱۰ روز محرم ۳ روز شب یلدا و ۱۳ روز عید میان شهر خودمون

شخصیت اجتنابی دارین خودتون رو سرزنش نکنین

اره مثلا دوسدارم کسی کاری باهام نداشته باشه برم یه جایی کسی رو نبینم حالم خیلی خوب میشع رفرش میشم ولی چه میشه کرد یه مادرم نمیتونم

نمیدونم چزا نمیتونم بخونم کافر شدم خاک تو سرم

هر سوره ای که بلدی و حفظی بخون.. صلوات بفرست.. استغفرالله بگو.. کم کم دوباره برگردی سمت جانماز و چادر و مهر نمازت و آرامش بر میگرده به دلت.. من مطمئنم

هر سوره ای که بلدی و حفظی بخون.. صلوات بفرست.. استغفرالله بگو.. کم کم دوباره برگردی سمت جانماز و چاد ...

اره خودمم اینا رو میدونم نمیدونم چرا تنبلیم میاد برم سمتش برام دعا کن خواهر

اره مثلا دوسدارم کسی کاری باهام نداشته باشه برم یه جایی کسی رو نبینم حالم خیلی خوب میشع رفرش میشم ول ...

باورت میشه شخصیت منم عین شماست دوس دارم کسی کاری به کارم نداشته باشه ولی افسردگی میاره نکن به خودت رحم کن یادت باشه دوران پیری همش تنهایی