2777
2789
عنوان

باید بگم واسه اولین بار حسودیم شد شدییید

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس میکنم همه ازم بدشون میاد چون باهاشون رفت و امد ندارم😭

چون فکر میکنن خودتو گرفتی اینجور افکار جوری ک هیچکس درک نمیکنه تا گرفتار نباشه برای همین خودت برای خودت تلاش کن خوب بشی

حس میکنم همه ازم بدشون میاد چون باهاشون رفت و امد ندارم😭

به اینکه دیگران بهت چه حسی دارن اصلا فکر نکن چون مهم نیست 

ولی رفت و آمد کن به اندازه معقول چون قطعا به خودت و خانواده ات هم خوش میگذره، دنبال خوش گذروندن و شاد بودن باش 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

اینکه زندگیو سخت بگیری دودش اول تو چشم خودت بعد خانوادت میره

اگه خیلی شدیده افکارت برو مشاور

ولی خب چرا باید نگاه چپ یا حرف دیگران روت تاثیر بزاره؟ انقد باید اعتماد به نفس داشته باشی و به خودت مطمئن باشی که با این حرفا چیزیت نشه و از هر شرایط فقط لذتشو ببری

اسی جان تو خونه ات قرآن بخون.. خیلی به زندگیت آرامش میده.. حتی اگر نمیتونی قرآن رو باز کنی حمد و توح ...

میدونم اگه نمازو قران بخونم حالم خوب میشه سه ساله کامل ترکش کردم قبلا کاخل نماز بودم ولی سه ساله که دیگه اصلا نخوندم و ارامش از وجودم رفته

کاری کردن چیزی گفتن ک اینجور شدن؟ با خانواده خودت هم همینی ؟ یا کلا از غریبه ها فراری هستی

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
جدی نگیر خوب به جهنم بزار بگن ولی تو شوهرت و بچت حق دارین برین خونه مادرشوهر پدرشوهر لگین بخندین چیز ...

مادرشوهر پدرشوهرم اینجا نیستن که مادروپدرخودمم نیستن منظورم عمه ها و عموها پسرعمه و عموهای شوهرمه

مادرشوهر پدرشوهرم اینجا نیستن که مادروپدرخودمم نیستن منظورم عمه ها و عموها پسرعمه و عموهای شوهرمه

ی جوری گفتی رفت امد ندارم با خانواده شوهرم گفتم با خواهر برادراش و مادر پدرش