2777
2789
عنوان

شمام با دشمنای مادرتون دشمنین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 58 پست
چه متانتی چه مهمونیما دلمون سوخت گفتیم بیاد از وقتی اومده فقط آه میکشه انگار مال پسراشو خوردیمیه بار ...

میگن مادر نفرین هم کرد نباید چیزی بگی .. 

باز بخودتون مربوطه 

بادشمنایه مادرم دشمن بادوستای مادرشوهرم دشمن

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ادبیاتتون اصلا خوب نبود

با اینکه مادر بزرگ من هم خیلی پسر دوست هست و با این رفتارش آسیب زده

ولی بالاخره یه انسانه و مادر، میشه با کلمات مناسب تری حرف زد.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

درنهایت بله ولی بیشتر درمورد غریبه ها

تو بحث های خانوادگیشون دخالت نمیکنم مگر گیس و گیس کشون بشه

اونا مادر و دخترن و مادربزرگ مادر دوم آدمه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بابام چرا از غضب خدا نمیترسه و با زنی ک عمر و سلامتیشو تو خونش داده درست رفتار نمیکنه؟من پای نفرین پ ...

کارمای باباتو خودش باید پس بده 

ن اینکه شما گردن بگیری 

بعد ک صاحب فرزند شدی ب اونم انتقال بدی 

متوجه ای چی میگم

دنیا گرده میچرخه اسیب ب نوبته هانی

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
چه متانتی چه مهمونیما دلمون سوخت گفتیم بیاد از وقتی اومده فقط آه میکشه انگار مال پسراشو خوردیمیه بار ...

اگر نمیتونید رفتارش رو تحمل کنید دلسوزی هم نکنید براش 

دلیلی نداره دعوتش میکنید بعدم باهش دعوا میکنید هم شب خودتون هم شب اون پیرزن رو خراب میکنید 

درد زایمان مادر ارزششو داره👌🏻

emtehanejabr.blogfa.com           برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس میلکا نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی ردبول پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈 میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱

کارمای باباتو خودش باید پس بده ن اینکه شما گردن بگیری بعد ک صاحب فرزند شدی ب اونم انتقال بدی متوجه ا ...

اگه اینجوریه ک منم دارم کارمای والدینمو پس میدم

چرخه ی معیوبه دیگه

من ترجیح میدم حق مادرمو خودم بگیرم،نه اینکه حواله کنم به کارما و روز قیامت

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

خیلی مراقب باش چون همون مادربزرگ اگه دلشو بشکونی چه حق چه ناحق ، هیچ وقت آب خوش از گلوت پایین نمیره..

پسر داییم به هواداری از مادرش با مادربزرگش بدرفتاری کرد

اشک پیرزن رو دراورد 

به سال نکشید ،

تو جاده تصادف کرد قطع نخاع شد..

الان نزدیک ۱۵ ساله رو ویلچره ..

خیلی مراقب باش چون همون مادربزرگ اگه دلشو بشکونی چه حق چه ناحق ، هیچ وقت آب خوش از گلوت پایین نمیره. ...

من خودمم نمونشو دیدم 

مادربزرگم نفرین کرد پسرشو 

از وقتی فوت کرده خانواده داییم روی خوشی ندیدن  

آفرین به شما که مثل کوه.پشتت مادرتون ایستادین......از همین اخلاقتون بقبه جرات نمیکنن به مادرتون چیزی بگن...وگرنه تا حالا طفلک مادرتونو ی لقمه کرده بودنو تو هوا قورتش داده بودن.......

دخترای منم همینطورن....کسی جرأت نمیکنه به سایم نگاه کنه