2777
2789
عنوان

شمام با دشمنای مادرتون دشمنین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 58 پست

ن من بی احترامی ب بزرگترایی مثل مادربزرگ و پدر بزرگ نمیکنم ، حتی خاله بزرگم یا عمه بزرگم ، مامانم خودشم اجازه نمیده میگه مشکلی هم باشه بین ما بزرگتراس، من خودمم ۳۲ سالمه ، ولی هیچ وقت دخالت نکردم .. بعد بحثشون مادرمو دلداری دادم و سعی کردم گوش شنوای حرفاش باشم 

اما مثل قبل رفتار نکردم با اون ادما دیگه 

در حد سلام فقط ، خوش اومدید .. همین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا طبیعت ادمیزاد همینه همیشه سمت مادره 

به مادرش بی احترامی بشه انگار به خودش شده 

دلیلشم اینکه اصلا انسان مادرش رو جزئی از خودش میدونه یه فرد جدا نمیدونه 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بلهمن شاید تو خلوت به مامانم بگم حق باهاش نیست ولی با این وجود تو جمع جلوش در میاممتاسفانه تو دعواشو ...

از نفرین بابات بترس و نکن.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396را درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

مادر مادرم و‌میگم

خب بدتر شد ک

مادرت چرا سمت مادرشو نمیگیره؟

با اینکه حق با هر کسی باشه مادرتم سمت مادرشو بگیره خب

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
دعوای مادر و دختری شما چرا دخالت کردی؟!!!! سعی کن اینجور موقع ها جو رو اروم کنی پدرت چه متین رفتار ک ...

چه متانتی چه مهمونی

ما دلمون سوخت گفتیم بیاد از وقتی اومده فقط آه میکشه انگار مال پسراشو خوردیم

یه بار نشده پسراش شب یلدا دعوتش کنن ولی همیشه طرف اوناس

بعدم نشسته از مادرم بد میگه 

که بچه بود اینجوری کرد اونجوری کرد

بس کن پیرزن بی عقل

بد کرده  اینهمه بهت میرسه اخه انقد بی چشم و رو

طرف مادرمومیگیرم ولی اگه تقصیرمامانم باشه به مامانم تذکرمیدم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
از نفرین بابات بترس و نکن.

بابام چرا از غضب خدا نمیترسه و با زنی ک عمر و سلامتیشو تو خونش داده درست رفتار نمیکنه؟

من پای نفرین پدرم میمونم حتی اگه مادرم پشتم نمونه

ولی میدونم مامانم اگه مونده تو این زندگی بخاطر ماست،حالا ک محبت ندیده،حقشم نیست توپ و تشر بشنوه از بابام

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.