2777
2789

چقد خوبه ک داریم خدایا ازت ممنونم ب خاطر وجود این مقدسات

باورتون نمیشه من هیچ وقت از در خونشون دست خالی بیرون نیومدم 

انقد بزرگن انقد مهربونن 

ماها خیلی ناتوانیم خیلی

تو زندگیمون ب جاهایی می‌رسیم ک میگیم مرگ بهتره ولی توکل کنی ب خدا از این مقدسات کمک بخوای میشه نشد بهترش میشه 

برای همتون از ته دلم دعا میکنم همیشه دلتون شاد باشه همیشه 14 معصوم دستگیرتون باشن چ تو این دنیا چ تو اون دنیا 

الهی هیچ وقت ب جایی نرسین ک بگین خدا دیگه نمیکشم اگر رسیدین پایان خوبی براتون رقم بخوره 

الهی آمین

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

دقیقاااا

خداروشکر واقعاااا❤️

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی دعاهات برای من هم دعا کن ممنونم 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

آفرین دقیقا چهارده معصوم حضرت عباس و مادرشون

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چرا میشه 

ولی وقتی ک خدا یکی رو خیلی دوست داره اگر او برامون دعا کنه پادرمیونی کنه ک عالیه زودتر مستجاب میشه 

من خودم هر وقت صدای ائمه زدم بی جوابم نذاشتن 

وقتی کاری توبیمارستان یایه اداره ای داشته باشی یه دفعه یکی پارتی بشه برات کارتوباعزت واحترام جلوببرن هی بگن ایشون سفارش شده است بی نوبت ومخصوص کارشوراه بندازین میدونی چه لذتی داره؟

معصومین علیهم‌السلام هم همینطورواسطه میشن پیش خداچون به خدانزدیکترازماهستن

منم همین طورمخصوصاتواوج ناامیدی که صدازدم یاامام زمان عج به فریادم برس چنددقیقه نشده اوضاع اونقدرعال ...

اره قربون 14 معصوم برم من

خیلی خوبه داریمشون

خدایا شکرت

وقتی کاری توبیمارستان یایه اداره ای داشته باشی یه دفعه یکی پارتی بشه برات کارتوباعزت واحترام جلوببرن ...

دقیقا

مثال خوبی بود 

چرا میشه ولی وقتی ک خدا یکی رو خیلی دوست داره اگر او برامون دعا کنه پادرمیونی کنه ک عالیه زودتر مستج ...

میش

ه برای منم دعا کنی. من زیاد حاجت نگرفتم از ائمه یک جوری نامیدم کردن. خود خدا بیشتر حاجتمو میده. 

میشه برای منم دعا کنی. من زیاد حاجت نگرفتم از ائمه یک جوری نامیدم کردن. خود خدا بیشتر حاجتمو میده.

برات آیت الکرسی خوندم عزیزم