2777
2789
عنوان

دخترای بیست و پنج ساله بیاید اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 128 پست
منم ۲۵ سالمه و متاهل زندگیم فعلا عادی میگذره ولی از من میشنوی اگه خونواده خوبی داری، زندگی کنارشون ب ...

ببین خاستگار کمه آدم میترسه راستش ک تنها بمونه 

و اینکه واسه حاملگیم من میترسم سنم بالا باشه

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نه چن ماه مونده ۲۵ شم من دیر دانشگاه رفنم گلم کارشناسیم

افرین خیلی خوبه روحیه داری خداروشکر

من بودم سر اینم خودمو ازیت میکردم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حال من درونیه یه نمه افسزدگی دارم اینستا ام منو از زندکی انداخته بادوتا بچه و زندگی و کار شب تا صب ...

همون اینستا گند زده به روحیت تو مادری سخته شاغل باشی بری تو اجتماع 

بعد این بلاگرا همش از کاراشون فلان میزارن شماام حست برانگیخته میشه احساس ناکافی بودن زیبا نبودن بدرد نخوری میکنی 

میخوای توام به چیزی یاد بگیر تو خونخ که بااون سرگرم باشی مثله طب سنتی ک رایگان اموزش میدن دوستم یادمیگیره محصولم میفردشه

اهااافک کردم میگی اون موقع برمعزیزم انشالله همین امسال بری سرکاررر.... ♥♥

اره عزیزم اشتباهی دعا نکنی🤣🤣🤣

استرس نداشته باش صددرصد صاحب بچه میشی سنتم کمه

متاسفانه مشکل همسرمه بیشتر نگران اونم 

چون اسپرمش کامل صفره 

جنین هم خیلی ندارم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ببین خاستگار کمه آدم میترسه راستش ک تنها بمونه و اینکه واسه حاملگیم من میترسم سنم بالا باشه

والا عزیزم حاملگی به این چیزا نیست یه بعضیا رو میبینم که سنشون با اینکه بالای سی هست همون روزای اول عروسی باردار میشن اونوقت منی که دوسال بیشتره ازدواج کردم هنوزم ندارم همشم دنبال درمانم 

خواستگار هم به تعداد مهم نیست مهم خواستگار خوبه اگه واقعا یکی اومد که مورد تایید خونواده بود باهم تفاهم داشتین زود ردش نکن بخاطر قیافه و این چیزا اگه قسمتت بود میشه نبود هم نمیشه ولی اینو بدون اگه هیچوقت رو جوون مردم ایراد نزاری قطعا خیلی زود اونی که واقعا لایقته پیداش میشه 

بنظرم ازقانون جذب وشکرگذاری استفاده کنین اماب شرطی ک اعتقاد قلبی باشه وهمینطوررهاسازی

زنداداشم همش میگه بهم قانون جذب و سابلیمینال استفاده کن فکر میکنم گاهی روانشناسیه زرده تلقینه ولی بعضی وقتا میبینم که بعضیا که سرخوشن همش خوشی تو زندگیشون رخ میده میگم انرژی مثبت حذب میکنن 

راستی شما نتیجه گرفتید 

متاسفانه مشکل همسرمه بیشتر نگران اونم چون اسپرمش کامل صفره جنین هم خیلی ندارم

ان شاالله درست میشه عزیزم چله حدیث کسا بردار 

منم ۲۵ سالمه به نظرت ۲۵ سال زیاد محسوب میشه! یا هنوز کم سن محسوب میشیم

والا من میگم دیگه الان درسمون تموم شده شغل پیدا کردیم دلم ازدواج میخواد هرکی یه مدلیه دیگ من حس میکنم پیر شدم و خاستگار خوبم نیست میترسم

ان شاالله درست میشه عزیزم چله حدیث کسا بردار

برداشتم نشد 

خیلی چیزا چله برداشتم نشد

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
والا عزیزم حاملگی به این چیزا نیست یه بعضیا رو میبینم که سنشون با اینکه بالای سی هست همون روزای اول ...

عزیزم اخرین جملتو متوجه نشدم میگی رو جوون مردم ایراد نزارم ؟ 

اخه عزیزم واقعا خاستگارمو گفتن اینا خسیسن منم ترسیدم ایراد نزاشتم ک 

برداشتم نشد خیلی چیزا چله برداشتم نشد

این دفعه میشه تو صبر کن خدا خودش درست میکنخ

زنداداشم همش میگه بهم قانون جذب و سابلیمینال استفاده کن فکر میکنم گاهی روانشناسیه زرده تلقینه ولی بع ...

درسته خیلی تاثیرگذاره خودم فعلن چن روزک شروع کردم اونااعتمادب نفس وحس خیلی بهتری ب خودم دارم امابرای ازدواج خصوصیات همسرموردعلاقتون بیست روزمینویسی باتمام جزئیات ب زمان حال مثال خدایا شکرت ک همسرم جذاب هس،قدبالای۱۸۳هس،اینابعدهم بهش فک نکنی ک چطوروازچ طریقی سمتت میاد،یکسری جملات تاکیدی هم می‌نویسی بعدهم رهاسازی کنین البته اعتقاد قلبی خیلی مهمه