2777
2789
عنوان

دخترای بیست و پنج ساله بیاید اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 128 پست
درسته خیلی تاثیرگذاره خودم فعلن چن روزک شروع کردم اونااعتمادب نفس وحس خیلی بهتری ب خودم دارم امابرای ...

این قسمتی که چطور از چه طریقی سمتم میادو چجوری بنویسم

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

این دفعه میشه تو صبر کن خدا خودش درست میکنخ

امیدوارم 

حوصله ندارم خیلی خستم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوارم حوصله ندارم خیلی خستم

درست زمانی ک خسته میشی دیگ امیدنداری درست میشه 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

والا عزیزم حاملگی به این چیزا نیست یه بعضیا رو میبینم که سنشون با اینکه بالای سی هست همون روزای اول ...

عزمزم اینا از تجربیات خودم بود که گفتم ها منظورم به تو نبود 

چون یه دختر عمویی دارم که کلی خواستگار داشت ولی رو همه هم کلی ایراد میزاشت مثلا یه کلمه نمی‌گفت که شرایطش مناسبم نیست نمیخوام انگار با اون خواستگارا دشمنی داشت تا الانم که ۳۶ سالش شده هنوزم مجرده انقدر خواستگار خوب رد کرد که همه تعجب میکردن ولی الان دیگه اون خواستگارا پیداشون نیست 

ولی من اگه خواستگاری رو قبول نمیکردم میگفتم هرچی خونواده م بگه اونام می‌فهمیدن که منظورم چیه ولی بخاطر شرایط مالیم میخواستم که ازدواج کنم 

اصلن اینوننویس صرفایکسری جملات تاکیدی گوگل هم میاره همراه خصوصیات وجزئیات همسرموردعلاقه

ممنون عزیزم ازت

عزیزم اخرین جملتو متوجه نشدم میگی رو جوون مردم ایراد نزارم ؟ اخه عزیزم واقعا خاستگارمو گفتن اینا خسی ...

عزمزم منظورم اینه حالا که قصد ازدواج داری که انشاالله خیره برات بزودی پیش بیاد برات 

وقتی که برات خواستگار میاد با احترام برخورد کن و غرور و اینارو بزار کنار اگه رد کردی محترمانه و منطقی ردش کم 

خدا اینارو میبینه قطعا خیلی زود اونی که قسمت هست رو سر رات قرار میده 

نمیگم که به خواستگارات بی احترامی میکنی و اینا نه فقط از تجربه خودم میگم برات 

انشاالله که بزودی خبر ازدواجت و اینجا بخونیم 

[QUOTE=365138914]امیدوارم  حوصله ندارم خیلی خستم [/QUOTEچجوری فهمیدین که شوهرت اسپرماش خیلی ضعیفه یعنی بدون دکتر رفتن تو خونه میشه فهمید یا نه حتما باید آزمایش داد که مشخص بشه و اینکه میگی جنین هات کمه یعنی چی ؟

چون منم خیلی وقته تو اقدامم ولی باردار نمیشم فعلا هم نمیدونم مشکل اصلیم چیه یا از منه یا شوهرم فقط دکتر گفت فعلا تخمک‌هات متوسطن یعنی خیلی ضعیف نیستن ولی بهم قرص داده مصرف میکنم گفت اگه درمان رو تو اثری نکرد باید شوهرت آزمایش بده که ببینیم از اونه یا نه 

عزمزم منظورم اینه حالا که قصد ازدواج داری که انشاالله خیره برات بزودی پیش بیاد برات وقتی که برات خوا ...

اره عزیزم همین خاستگارمم احترام کردم خیلی واسش خوب بودم