2777
2789
منظورت کم پشته یا کوتاه؟ ریش کم پشت یعنی مث کره ای ها که ریشاشون نرم و نازکه و یه جا داره یه جاش خال ...

فک کنم همون کم پشت میشه

ولی ن درحد آسیایی های شرقی

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوتا عکسی که گذاشتم رو ببین کدوم یعنی؟

آره همون کم پشت میشه

ولی به طرف مقابل من میاد ک دوس دارم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
آره عزیزم لابد همین طوره. چهره ها فرق دارن. مهم هم اینه که شما پسندیدی. پایدار باشین🫰🩷

مرسی عزیزکم 🫶🏻🫠

نه اون قدرا هم کم پشت به نظر نمیاد. انگاری خودش خط گرفته. در کل بهش میاد

همونجوری مثل عکسی ک گذاشتی خالی داره

همونجوری مثل عکسی ک گذاشتی خالی داره

ولی خوب مرتبشون کرده مدلی گذاشته که تو ذوق نمیزنه. فکر کنم شما عکستون رو تو اون تاپیکی که گفته بود عکس شوهراتون رو بدین گذاشته بودی نه؟

من اون جا شوهرم کنارم بود گفتم این بهش نمیخوره شوهر باشه. شوهرم گفت مگه شوهرا چه شکلی ان؟

گفتم نمیدونم من حس میکنم هنوز ازدواج نکردن.

درست حدس زدم نه؟😁

ولی خوب مرتبشون کرده مدلی گذاشته که تو ذوق نمیزنه. فکر کنم شما عکستون رو تو اون تاپیکی که گفته بود ع ...

آره گذاشته بودم

ن هنوز ازدواج نکردیم سنمون کمه فعلا خانواده هامون درجریانن😂

به این میگن ریش کم پشت یعنی یه جاش داره یه جاش نداره. خب این که زیبا نیست که دارین میگین از پرپشت بد ...

بسته به سلیقس پارتنر من اینجوری خیلی دوسش دارم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

ازنظرمن هرمردی فیس یکجوره واقعاکسایی ودیدم که بهشون نمیادولی کساییم دیدم خیلی جذابن بتریش

اما من خودم به شخصه ریش دوسدارم چون مردای باریش مردترن انگار😁😁😁😁

چه خوبلذت ببرین از این دورانان‌شاالله هرچی خیره پیش بیاد

متشکرم عزیزجان