2777
2789
عنوان

وای رژیم بودم دیشب خیلی خوردم الان رفتم رو ترازو

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 43 پست
منم عجیبه برام همیشه اشتها دارم اما شب یلدا یهو یه غم یه تشویش منو میگیره. بکلی میل ب هیچی ندارم. دی ...

خدا برا دشمنت هم نیاره خواهر بدترین شب زندگیم بود دیشب تا صبح چند بار مردم و زنده شدم از حرص تو خواب خون دماغ شدم خدا شوهرم رو بکشه 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی تو که اضافه وزنی هم نداری بخور بابا نوش جونت

بستگی به قد هم‌ داره و سن

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

ببخشید من چند روزه پسته میخورم البته برا کم خونی ام آیا وزن رو بالا میبره چون نمی‌خوام چاق بشم

به سرعت که نه ولی به مرور آره بالا میبره

ببخشید من چند روزه پسته میخورم البته برا کم خونی ام آیا وزن رو بالا میبره چون نمی‌خوام چاق بشم

پسته اگر در طول روز زیاد بخوری بله چاق کننده س

مثلا میگن در شبانه روز اگر فقط پنج تا دونه بخوری دیگه نیازی به هیچ مواد غذایی دیگه نداری

کمتر از پنج تا دونه بخور خیلی هم خوبه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

من الان با قد ۱۷۰وزنم ۹۳تاست 😭

قدت ماشالله خوبه فکر کنم وزنتو می تونی بیاری پایین

با توجه به قدت باید چند کیلو باشی که نرمال باشه؟

من نسبت به قدم خیلی اضافه دارم یعنی الان ۶۷کیلوام ولی خیلی اضاف دارم

قدت ماشالله خوبه فکر کنم وزنتو می تونی بیاری پایینبا توجه به قدت باید چند کیلو باشی که نرمال باشه؟من ...

ماشاالله به جونت والا دکتر گفت حداقل باید بیست کیلو کم کنی