2777
2789
عنوان

کیا از کنکور و درس سر در میارند لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 72 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشاور خوباش بالای یه تومنه واقعا چرا اینجوریه میخوای بری تو سایت تایید سوابق کنی بگی اره این نمره ها ...

بله دیگه این بازی ها رو درآوردن مردم بیچاره کلی باید هزینه کنن

اما مشاور خوب ها هم باید یه تومن نیستنا شاید شهر به شهر فرق داره نمی‌دونم من خودم پیش مشاور زیاد رفتم هزینه هیچکدوم انقدر نبود همه هم مشاور های به نام شهرمون بودن اخرسرم مشاور آنلاین گرفتم اونم انقدر نمیشد هزینه اش

در مورد فرهنگیان چیزی میدونی ؟ با معدل ۱۶ میتونه قبول بشه؟مشاور باید بگیریم حتما؟

فرهنگیان اگه میخوای باید هر دو کنکور رو بدی 

۱۵درصد ازمونه سراسری 

۱۰درصد ازمون اختصاصی 

۵۰درصد سوابق

۲۵درصد مصاحبه 

معدل ۱۶هم اره خویه ولی اگه ترمیم بزنه بهتره

ببین من میشناسمش درس نمیخونه مگه شانسی خدا بخواد قبول بشهولی در مورد رشته هایی که گفتین پر درآمد باش ...

ببین من میدونم واسه تربیت بدنی فرهنگیان باید تست ورزش بده تست آسونی هم نیست بگو تمرین کنه درسشم باید خوب باشه درکنار تستش

برگشت به آزادی🕊

بله دیگه این بازی ها رو درآوردن مردم بیچاره کلی باید هزینه کنناما مشاور خوب ها هم باید یه تومن نیستن ...

اره هستن کمتر ۸۰۰اینا این پیجای اینستا 

ولی مثلاً مشاورای تاملند و کلاسینو و رتبه برترا بالاتره

ببین من میشناسمش درس نمیخونه مگه شانسی خدا بخواد قبول بشهولی در مورد رشته هایی که گفتین پر درآمد باش ...

عزیزم کنکور شانسی نیست قبولی رشته های خوب و دانشگاه های خوب با زحمت به دست میاد اما ایشون درس نخونه هم بالاخره دانشگاه قبول میشه😅 تهش میرسه به آزاد و غیر انتفاعی و پیام نور

خجالتی بودن هم مال الانشونه آدم اگه به رشته ای علاقه داشته باشه کم کم تو مسیر تحصیل و ورود به کار و بعد از اون کلی تغییر و پیشرفت میکنه اما اگه علاقه نباشه حرفی نیست نباید رشته ای رو بخونه که هیچ علاقه ای نسبت بهش نداره

ایده که من نمیتونم بدم آینده ی پسر شماست مسأله خیلی مهمیه اما چند رشته ای که در رشته انسانی متقاضی بیشتری داره فرهنگیان و حقوق و روانشناسی و مدیریت ها و حسابداری و .. هست 

حقیقتا من رشته تجربی بودم در مورد انسانی اطلاعات زیادی ندارم میگم که همینجاست که مشاور کمک می‌کنه وقتی انقدر سردرگم هستید بالاخره بحث آینده ی پسرتونه خیلی مسأله مهمیه 

اصلا ایشون می‌تونه کلا در زمینه ی دیگه ای خارج از دانشگاه و یه صورت آزاد مشغول به کار بشه و درآمد خیلی بالایی هم داشته باشه

این ها دیگه بستگی به خود ایشون داره