2777
2789
عنوان

کیا از کنکور و درس سر در میارند لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 71 پست
اره هستن کمتر ۸۰۰اینا این پیجای اینستا ولی مثلاً مشاورای تاملند و کلاسینو و رتبه برترا بالاتره

من پارسال با سیب ترش مشاوره داشتم ۵۵۵ بود ماهیانه

البته افزایش هزینه داشتن که من نمی‌دونم چقدر یادم نمیاد اما فک نکنم به یه تومن رسیده باشه 

عزیزم کنکور شانسی نیست قبولی رشته های خوب و دانشگاه های خوب با زحمت به دست میاد اما ایشون درس نخونه ...

خیلی شرایطمون سخته هیچی نمیدونیم کار آزاد خوبه ولی اونم نمیدونیم چی خدا کمکم کنه دیوانه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شرایطمون سخته هیچی نمیدونیم کار آزاد خوبه ولی اونم نمیدونیم چی خدا کمکم کنه دیوانه شدم

عزیزم نگران نباشید ان شاء الله خدا کمک میکنه همون کارهایی که گفتم رو انجام بدید

گاهی میتونید به سایت قلمچی هم سر بزنید حرف های رتبه برتر ها هست .. اخبار کنکور هست.. رتبه مورد نیاز برای رشته های مختلف داخلش هست و... خلاصه اگاهیتون کمی می‌ره بالا

آقای حمید اقالویی تو سایت قلمچی یادمه که به بچه ها خیلی کمک میکردن اسمشون رو سرچ کنید وارد صفحه ایشون بشید کامنت بذارید و ازشون بخواید راهنماییتون کنن 

راستی اگه پسرتون استفاده از موبایل رو کم کنن یا کلا بذارن کنار تا حد زیادی تمرکزشون بالا می‌ره و بهتر میتونن درس بخونن🙂

چه خوب ماهانه چند بار؟

عزیزم من ماهی ۵۵۵ میدادم 

هفته ای یه بار تماس تلفنی داشتیم 

برای طول هفته ام بهم برنامه میدادن 

هر شب گزارش کارم رو چک میکردن ایرادات کارم رو بهم میگفتن

هر زمان که سوال داشتم هم میتونستم پیام بدم همیشه بهم جواب میدادن  

راضی بودم

فقط الان هزینه دیگه ۵۵۵ نیست افزایش داشته