2777
2789
عنوان

کیا از کنکور و درس سر در میارند لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 72 پست
قربونت عزیزم آره والا نه من اطلاعات دارم نه پسرمولی میرم مشاور

خیلی عجیبه که پسرتون اطلاعات کافی نداره واقعا برای یه فرد کنکوری عجیبه حتما در اولین فرصت به مشاور مراجعه کنید ان شاء الله کمک کننده باشه براتون فقط با دقت مشاور رو انتخاب کنید خیلی مهمه

پسرتون خودش باید سر دربیاره اساسا خودش هیچی نمیگه؟

میگه آزاد گرون نمیشه ترمی ۹ میلیون خیلی نیست

باباشم دوست داره بره آزاد که اذیت نشه درس بخونه 

منو کشتند والا پولدار نیستیم ماهی ۲۴ تومن داریم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی عجیبه که پسرتون اطلاعات کافی نداره واقعا برای یه فرد کنکوری عجیبه حتما در اولین فرصت به مشاور م ...

مشاور خوباش بالای یه تومنه واقعا چرا اینجوریه 

میخوای بری تو سایت تایید سوابق کنی بگی اره این نمره های من باید پول بدی 

میگه آزاد گرون نمیشه ترمی ۹ میلیون خیلی نیستباباشم دوست داره بره آزاد که اذیت نشه درس بخونه منو کشتن ...

پسرتو کنکور ثبت نام کن 

ولی رک بهش بگو باید بره یا درس بخونه و رشته مرتبط قبول شاه یا اگه درسخون نیست بره حرفه یادبگیره 

پسر ۱۸ ساله انقد بیخیال ؟؟؟

برگشت به آزادی🕊

من جای پسر شما بودم از همین الان با یه برنامه قوی شروع میکردم درس خوندن پیوسته و خوب ، سوال های یه آزمون رو هم حتما کار میکردم مثل گزینه دو چون گفتید رشته انسانیه فکر میکنم گزینه دو مناسب تر باشه براش

مشاور داشتن که خیلی کمک کننده هست شاید حتی ضروری برای ایشون

احتمالا میرفتم کتابخونه یا پانسیون مطالعاتی

اما اگه نمی‌خواد درس بخونه و اهلش نیست می‌نشستم خوب تحقیق میکردم درمورد رشته های بدون کنکور مختلف در مورد درآمد ، درس ها ، معدل لازم ، شهریه دانشگاه ، خلاصه درمورد همه چیز ... و بعد یکیشون رو انتخاب میکردم 

چه خوب موفق باشیمیگم الان کنکور اردیبهشت هر کسی رتبه ش خوب بشه با همون میره انتخاب رشته و مهر میره د ...

خب اره

ولی خب اگه هدفش این باشه ك با درس ب یجا برسه کنکور تیر رو هم بده چون ترازای مختلف میده هر کنکور و هرکدوم خوب باشه اونو حساب میکنن براش

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
در مورد فرهنگیان چیزی میدونی ؟ با معدل ۱۶ میتونه قبول بشه؟مشاور باید بگیریم حتما؟

اره چرا نتونه

نهایتش اینه ی ترمیم میزنه

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
چه خوب موفق باشیمیگم الان کنکور اردیبهشت هر کسی رتبه ش خوب بشه با همون میره انتخاب رشته و مهر میره د ...

هر کدوم از کنکورای که دادی ترازت بهتر بود اونو برات در نظر میگیرند ببین عزیزم هدفش رو باید بزاره کنکور اردیبهشت چون قبولی راحت تره بعد توی خرداد که درگیر امتحاناته نمیشه تا تیر واسه کنکور چیزی خوند

میگه آزاد گرون نمیشه ترمی ۹ میلیون خیلی نیستباباشم دوست داره بره آزاد که اذیت نشه درس بخونه منو کشتن ...

آدم یکم باید تو زندگیش اذیت بشه که شخصیتش رشد کنه😅

تو پست قبلی که گذاشتم توضیح بیشتر دادم خدمتتون بخونید و هر کاری لازم میدونید انجام بدید 

باباش بهش رو داده یکسره تو گوشی

عزیزم شما اول اینو ببرید یه مشاور تست بده ببینه علاقش چیه چه شغل هایی واسش مناسبه 

از سن بیست تا سی و پنج ادم بیشترین پیشرفت رو میکنه 

یه مشاور بود میگفت مراجعه کنندم پسره فقط می‌خورده میخوابیده گیم میزده ... بعد پسر رو راهنمایی کرده بودن رفته بود طراحی بازی و انیمیشن خیلیم موفق شد 

به پسرتون بگین زندگی جای بچه بازی نیست پدر مادر همیشه پشتت نیستن 

اگه قراره فقط یه مدرک بگیره قاب کنه به چه دردش میخوره 

برگشت به آزادی🕊

در مورد فرهنگیان چیزی میدونی ؟ با معدل ۱۶ میتونه قبول بشه؟مشاور باید بگیریم حتما؟

الان پسرتون دوازدهمی هستن درسته؟

باید نمرات یازدهمشون رو ترمیم بزنن 

والا مشاورا خیلی گرونه اگه هزینه هاش رو میتونید پرداخت کنید که قطعا کمکتون میکنند

من جای پسر شما بودم از همین الان با یه برنامه قوی شروع میکردم درس خوندن پیوسته و خوب ، سوال های یه آ ...

ببین من میشناسمش درس نمیخونه مگه شانسی خدا بخواد قبول بشه

ولی در مورد رشته هایی که گفتین پر درآمد باشه و تحقیق کنه واقعا نمیونه چیکار کنه چون نمیتونه قاضی و وکیل شه چون آروم و خجالتیه تربیت بدنی دوست داره میگه برم مربی اینا بشم

شما ایده ایداشتین بگین خوشحال میشم