خودم سه سال پیش فقط ۲۰۰ میلیون پول نقد داشتم یه خونه کوچیک خریدم .خونه۶۰ متری بود . من ۶۰۰ میلیون خریدم . ۳۰۰ تومن از بانک مسکن وام گرفتم . شد ۵۰۰ تومن . بعد اون خونه رو خریدم و ۲۰۰میلیون رهن کامل دادم مستاجر بشینه خودمم با صدتومن اضافه رفتم یه خونه قدیمی جای پایین شهر مستاجر نشستم .چون ۱۰۰ تومن کم داشتم اجاره داده بودم .سال بعدش صدتومن و جور کردم خودم رفتم تو اون خونه نشستم . خب حالا دارم بدون اینکه پولی اضافه کنم خونه رو میفروشم میرم یه خونه نو و بزرگتر . این جوری ک خونه ما سنددار هست من دارم میفروشمش و قراره یه خونه نسقی بزرگ و نو بخرم . خونه نسقی خیلی خیلی ارزونتر از سندار هست بعد خودم براش سند میگیرم و ارزشش دوبرابر میشه . اینجوری من با دویست میلیونی ک سه سال پیش داشتم الان صاحب یه خونه بززگ و صفر شدم 😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جمع کن خب. من دویست میلیونو داشتم جمع میکردم از لباس و تفریح و شکمم زدم 😂ولی نهایت اون موقع دو سال طول کشید سختیش . بعدش راحت شدم . خیالم راحته و پولمو راحت خرج میکنم
من رشت هستم . با دومیلیارد اینجا ک خونه های خوبی میشه پیدا کرد حالا قرار نیس خونه لاکچری باشه در حد ...
اتفاقا اصلا خونه لاکچری نگفتم الان یه خونه کوچیک تو پایین شهر اصفهان از دو سه میلیارد کمتر نیست اونم چند سال ساخت.خوبه تو شهرهای دیگه خونه ارزون پیدا میشه