2777
2789
عنوان

شب یلدا ساعت هفت و نیم فتیم خونه ی مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 54 پست

نگفتن نرید بمونید دور هم باشیم؟ مامان بابای منم خیلی سریال دوست دارن ولی دیگه تو این شبا تحمل میکنن فردا تکرارش رو میبینن حالا من برعکس صدسالم تی وی روشن نکنم برام مهم نیست

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
خوب با داداش متاهل حرف می‌زدی با زن داداش تا فیلم تموم شه.سخت گیری نکنزود رنج نباشمنظوری نداشتن بابا

نه والاع ناراحت نشدیم...خیلی خوش و خرم گفتیم بریم فیلمتون رو راحت ببنید ..مامانمم گفت وایسید یه تیکه هندونه بدم ببرید خونه های خودتون بخورید تا تیزر فیلم تموم میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فیلم واجبه یعنی؟ نماز ک تو دین از واجباته هم میشه یه وقت دیگه خوند عزیزم

نه واجب نیست

من مهمون دارم یا مهمونی هستم تی وی نگاه نمیکنم

اما حالا غریبه ک نبودن مادر و داداش خودش بودن دیگه.

نباید سر هرچیزی بهت بر بخوره ک

میشست با داداش متاهل و زن داداش حرف میزد تا فیلم شون تموم شع

ما خونه بودیم با دخترم آجیل و میوه و شیرینی خوردیم 

اما همسرم نبود سرکاره 

راستی مامان بابای منم اینطورین دوست ندارن زیاد بریم زود زودم رفتیم شام نباشه البته سنشون بالاس 60 و 65 هستن

اما من 10 روز یبارو شام میرم هفته ای یبارم دخترم تعطیل بودنی میرم سرمیزنم غروب قبل شام با اسنپ برمیگردم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
تخمه نداشتیم بخاطر بچه ها...میوه ام همه گفتن شام زیاد خوردن میل نداشتن...البته حق داشتن...بلافاصله ب ...

انگار مامانت واقعا منظورش این بوده که زود بخورید پاشید برید😂😂

شایدم برادرت اینا قرار بود خونه مادرزنشم برن که گفته پاشیم بریم شما میموندید خب

نگفتن نرید بمونید دور هم باشیم؟ مامان بابای منم خیلی سریال دوست دارن ولی دیگه تو این شبا تحمل میکنن ...

نه بابا...شاید باور نکنی وسط یه بحث خیلی مهم بودیم همه با دقت نظر میدادن...یهو مامانم گفت امین ..امین....بزن شبکه سه...دیگه داداشم پرید زد تلویزیون..‌‌‌‌‌..

انگار مامانت واقعا منظورش این بوده که زود بخورید پاشید برید😂😂شایدم برادرت اینا قرار بود خونه مادرز ...

نه طبقه بالای مامانم هستن اون بنده خداها...هر سال اونجا بودم بیچاره ها امسال مثلاً موندن خوش بگذرونیم🤣🤣🤣

نه واجب نیستمن مهمون دارم یا مهمونی هستم تی وی نگاه نمیکنماما حالا غریبه ک نبودن مادر و داداش خودش ب ...

این بنده خدا هم بهش برنخورده 

البته محاله تو این شرایط بهت برنخوره

مگر اینکه به این بی اعتناییا عادت کرده باشی

طبیعتا منه نوعی که هر روزخونه پدر مادرم نمیرم انتظار دارم 

ده روز ی بار ک میرم کنارم بشینن و صحبت کنیم تا تی وی ببینن و بخاطر فیلم منو منتظر بذارن

نه بابا...شاید باور نکنی وسط یه بحث خیلی مهم بودیم همه با دقت نظر میدادن...یهو مامانم گفت امین ..امی ...

حالا چه فیلمیه شبکه سه که انقدر مهمه؟😂😂

شاید من چون به فیلم اصلا علاقه ندارم برام عجیبه بعضیا تا این حد پیگیرن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی